Nico Dijkshoorn klapt uit school over gevallen Matthijs van Nieuwkerk: ‘We belden nooit’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Kijk.nl

Nico Dijkshoorn spreekt zich uit over Matthijs van Nieuwkerk en laat alle details weten. Ook belden Nico blijkbaar nooit met Matthijs! Maar hoe komt dat?

Het begint ermee dat Nico Dijkshoorn en Wilfred Genee allebei harstikke blij zijn om elkaar weer te zien. Daarna gaat Wilfred er gelijk voor! Hij vraagt namelijk of Nico Matthijs van Nieuwkerk nog wel eens spreekt. Hierop reageert Nico met een verbaasde nee. Vervolgens vertelt hij dat hij laatst werd geïnterviewd en ook die vraag kreeg, maar hij laat weten dat Matthijs en hij eigenlijk nooit met elkaar belden. Dan kopt Johan Derksen nog in dat hij dacht dat het alleen hier zo was, omdat de mannen bij VI ook nooit met Matthijs belden. Maar dus ook Nico belt nooit met Matthijs.

Nico Dijkshoorn vindt het erg hoe Matthijs van Nieuwkerk zich heeft gedragen

Schrijver Nico Dijkshoorn laat aan iedereen weten dat hij het super erg vindt wat er is gebeurd. Hij heeft 11 jaar dicht bij Matthijs gewerkt en hij zag altijd dat Matthijs ongelooflijk veel genoot aan tafel. Ook vond Nico altijd dat Matthijs het erg goed deed. Hij is wel geschrokken van het feit dat Matthijs heeft geschreeuwd, en dat is voor hem echt iets wat niet kan. ”Als jij nu heel hard tegen mij gaat schreeuwen backstage dan ben ik weg.” Het is dus echt niet acceptabel van Nico om je zo te gedragen en hij kan daar absoluut niet tegen.

Bekijk de clip zelf hieronder!

Nico Dijkshoorn vindt het zielig voor Matthijs van Nieuwkerk

Wel zegt Nico Dijkshoorn nog eens dat hij vindt dat Matthijs altijd met erg veel passie zijn werk heeft gedaan. En dat was volgens Nico echt “fenomenaal”. Dan vragen ze aan Nico of hij het idee had dat Matthijs plezier beleefde aan dat uurtje of dat het hem ook veel energie kostte en dat hij zenuwachtig was. Waarop Nico reageert: “Nee, niet echt. Ik zag gewoon iemand die zijn hele leven, van wat ik heb geobserveerd, vroeg naar bed ging en echt naar die uitzending toeleefde. Hij was goed voorbereid en vond het toch ook prettig, die opkomst.” Hij heeft ook altijd een half uur met de mensen in de zaal gepraat, en dat liet volgens Nico zien dat hij echt gemaakt was voor het werk. Daarom is het volgens Nico ook zo triest dat dat van hem is afgenomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!