Nicki Minaj is typische Coachella-ganger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicki Minaj Coachella

Het gaat op dit festival vooral om gezien worden…

Muziekfestival Coachella is weer begonnen, en het lijkt dit jaar een nóg groter Los Angeles in-crowd feestje te worden. Beteken je iets in de Amerikaanse showbiz (of denk je dat je iets betekent), dan móet je op Coachella gezien worden. Zelfs Anna Nooshin is door één of andere sponsor naar LA gevlogen om verslag te doen van het festival. Dat zegt genoeg, toch?

Goed, een bezoek aan dit festival is natuurlijk niet compleet zonder een opvallende outfit. De meest uitbundige creaties worden natuurlijk gedragen door de bekende Mokkels. Het zou namelijk raar zijn als het na zo’n festivaldag over muziek ging! Vandaag heeft Nicki Minaj de strijd om de media-aandacht ‘gewonnen’. Haar b*****s rolden bijna uit haar panter-hemd, en ze gaf Kylie Jenner een kusje…

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten