Nicki Minaj is typische Coachella-ganger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicki Minaj Coachella

Het gaat op dit festival vooral om gezien worden…

Muziekfestival Coachella is weer begonnen, en het lijkt dit jaar een nóg groter Los Angeles in-crowd feestje te worden. Beteken je iets in de Amerikaanse showbiz (of denk je dat je iets betekent), dan móet je op Coachella gezien worden. Zelfs Anna Nooshin is door één of andere sponsor naar LA gevlogen om verslag te doen van het festival. Dat zegt genoeg, toch?

Goed, een bezoek aan dit festival is natuurlijk niet compleet zonder een opvallende outfit. De meest uitbundige creaties worden natuurlijk gedragen door de bekende Mokkels. Het zou namelijk raar zijn als het na zo’n festivaldag over muziek ging! Vandaag heeft Nicki Minaj de strijd om de media-aandacht ‘gewonnen’. Haar rolden bijna uit haar panter-hemd, en ze gaf Kylie Jenner een kusje…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!