Nick Schilder biecht trauma op na 17 jaar duetten met Simon: ‘helemaal klaar ermee’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nick Schilder biecht na zeventien jaar op dat hij een trauma heeft overgehouden aan het zingen van duetten met Simon Keizer. Nick windt geen doekjes om zijn uitspraken bij de Beste Zangers.

Het nieuwste seizoen van de Beste Zangers komt al weer aan zijn einde. Het is wederom een goed seizoen met veel verschillende talentvolle zangers en zangeressen. De een is wat meer bekend in Nederland, dan de ander maar dat zorgt voor de variatie. Het is natuurlijk mooi dat ook iets minder bekende zangers of zangeressen de kans krijgen hun moment te pakken tijdens een grote tv-show. Beste Zangers scoort ieder jaar weer hoog in de kijkcijfers met vele trouwe fans. Dit jaar doet onder andere Duncan Laurence, Douwe Bob en Nick Schilder mee als stoere mannen onder de deelnemers. Nu is het met de laatste aflevering altijd het moment om een keer niet solo een nummer te zingen maar juist in duo’s. Het is dé aflevering waar veel kijkers het hele seizoen het meest naar uitkijken.

Nick Schilder is he-le-maal klaar met Simon

Nu kijken de zangers en zangeressen van de Beste Zangers normaliter ook erg uit naar de laatste aflevering waar ze in duo’s mogen zingen. Toch is er één iemand die zich heel specifiek uitlaat over dat hij helemaal geen zin heeft in de duo optredens. Dat kan natuurlijk niemand anders zijn dan Nick Schilder, die bekend is geworden samen met Simon Keizer. Het gouden duo Nick & Simon is jarenlang één van de bekendste duo’s geweest in ons land. De charmante mannen stolen iedereens hart, maar dat is verleden tijd. Het is namelijk hartstikke klaar tussen Nick & Simon en Nick werkt hard aan zijn solo carrière. Nu laat hij zichzelf hier over uit in onderstaande video. Zo zegt Nick dat hij na zeventien jaar helemaal klaar was met het duetten zingen. Een flink harde sneer naar Simon en het klinkt ook als een klein trauma die Nick heeft opgelopen in deze jaren. Nu maakt Nick Schilder voor het programma de Beste Zangers een uitzondering om toch weer duetten te gaan zingen. Nick zegt het met een lach op zijn gezicht, maar hij lijkt het zeker wel te menen.

Lees ook: Video: Zangeres Mell onthult héél opvallende guilty pleasure tijdens Beste Zangers

Nick Schilder mag als uitzondering eigen nummer zingen

Eigenlijk zou zanger Nick Schilder helemaal niet mee doen aan dit seizoen van de Beste Zangers. Zo was het eigenlijk de blonde Mart Hoogkamer die zichzelf helemaal had mogen laten gaan met het eigen maken van alle bijzondere nummers. Helaas moest Mart zich afmelden voor het programma en daar kwam Nick Schilder voor in de plaats. Helemaal niet erg natuurlijk want ook Nick kan hartstikke goed zingen. Al heeft de zanger blijkbaar wel wat eisen gesteld aan zijn deelname, want hij zingt als enige zijn eigen nummer. Het zou zomaar kunnen zijn dat hij zijn nieuwe eigen nummer perse wou zingen en anders niet wou deelnemen. Het is natuurlijk erg goede promotie voor het nummer met zo’n groot publiek. Op onderstaande video is te zien hoe goed Nick het ervan af brengt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.