NETFLIX: Ned Stark als bad guy in Snowpiercer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen aan boord van de hypetrain! Seizoen 2 van de post-apocalyptische thriller Snowpiercer is eindelijk te zien op Netflix. De serie over de laatst overlevende mensen op aarde in een gigantische trein voegt Sean Bean toe als de gevaarlijke mr. Wilford. Als dat maar goed gaat.

Lees ook: Deze Netflix-series slepen je door de coronamaatregelen heen

Voor wie de serie niet kent, Snowpiercer is de Netflix versie van de enorm succesvolle film uit 2013 met Chris Evans, oftewel Captain America. In Snowpiercer bevindt de aarde zich in een nieuwe ijstijd. Een hogesnelheidstrein vervoert een groep overlevenden over de wereld. In de trein zitten de rijken er warmpjes bij, terwijl de armen achterin praktisch verhongeren.

Brute actie

Snowpiercer is een heftige actieserie! Armen worden afgevroren, afschuwelijke m*****n zijn aan de orde van de dag en een bloederige strijd doet de trein op zijn grondvesten schudden. Het tweede seizoen brengt weer veel spannende momenten met zich mee. Een nieuwe groep overlevenden zorgt voor onrust en de kans dat er een burgeroorlog uitbreekt lijkt groter dan ooit.

Ned Stark is Mr. Wilford

Een van de grote mysteries uit seizoen 1 was de afwezigheid van de mysterieuze bedenker van de trein, Mr. Wilford. Aan het einde van het eerste seizoen blijkt er een tweede trein te zijn met aan boord niemand minder dan Mr. Wilford. Hij wordt gespeeld door Sean Bean, die we natuurlijk kennen als Ned Stark en Boromir. Sean Bean’s karakters hebben de neiging het einde van een film of serie niet te halen, dus raak voorlopig niet te veel gehecht aan Mr. Wilford.

Third time’s the charm

Er is ook goed nieuws! Een derde seizoen van de megahit is aangekondigd. Vorige week kwam naar buiten dat het derde seizoen al gestart is met de productie. Snowpiercer blijft dus nog wel even over je scherm rijden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.