HBO Max gelanceerd: je kunt nu eindelijk deze serie in Nederland kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De streamingsdiensten vliegen je om je oren tegenwoordig. Toch heeft het nieuwe HBO Max iets wat anderen niet aanbieden: topseries met beeldschone vrouwen! Vooral deze immens populaire serie mag je absoluut niet missen…

HBO Max is de nieuwe concurrent van Netflix

HBO Max is een Amerikaans streamingsplatform dat eerst niet van plan was uit te breiden naar andere landen. Met een illegale VPN verbinding klooien om zo alsnog toegang te krijgen is verleden tijd. Voor een paar euro per maand krijg je toegang tot de schatkamer aan series en films die HBO Max aanbiedt. HBO Max lijkt gewoon de zoveelste plek waar je je kan vermaken met films en series, maar ze hebben een aantal goede exclusives. Dat betekent dat andere streamingsdiensten de rechten niet hebben op deze films en series en je dus echt zal moeten overstappen op HBO Max.

Euphoria kijken met HBO Max

HBO Max heeft dus een aantal exclusieve films en series die je enkel op hun streamingsplatform kunt bekijken. Hieronder valt bijvoorbeeld Euphoria. In deze serie volg je het leven van een aantal middelbare schoolstudenten in Amerika die te maken krijgen met problemen rondom verslaving, geweld en liefde. Een hoofdrol is weggelegd voor model Zendaya en de prachtige actrice Sydney Sweeney, die allebei niet vies zijn van een scène! Dát is ook HBO Max namelijk! Daarnaast kun je voor compleet andere genres ook terecht bij de streamingdienst. Zo zijn alle seizoenen van Game of Thrones en de Harry Potter films te zien, is Friends terug en komen veel Warner Bros-producties al heel snel op HBO Max nadat ze in de bioscoop zijn geweest. Dat betekent dat de nieuwe Batman-film The Batman medio april al te zien is bij de streamingsdienst.

Is HBO Max dus echt concurrentie voor andere streamingsdiensten?

Het antwoord is vrij simpel: ja. HBO Max geeft je gewoon heel veel nieuws, maar ook dingen die Netflix weer heeft verwijderd omdat zij simpelweg te veel hebben staan. Friends bijvoorbeeld is niet meer te bekijken op het bekendste platform en een Videoland, dat alleen in Nederland bestaat, heeft deze grote Amerikaanse series ook niet. Veel fans van de serie zullen dus toch overstappen naar HBO Max om hun favoriete serie alsnog te kunnen bekijken. Daarnaast verschijnt de Game of Thrones-spin-off House of the Dragon, die zich richt op de geschiedenis van de Targaryen-dynastie, binnenkort alleen bij HBO Max. Hieronder is de trailer vast te bekijken.

Wat kost HBO Max?

Door RTL Boulevard is vast voor je uitgerekend wat dat nou precies kost als je al die abonnementen neemt bij de streamingsdiensten om niks te missen. Zoals te zien is in hun grafiekjes is, ervan uitgaande dat je de abonnementen neemt met de meeste functionaliteiten, Netflix het duurste abonnement. Voor 16 euro in de maand kun je daar met meerdere accounts tegelijk series en films streamen. Bijna helemaal onderaan staat HBO Max. Dat is slim van ze, want lagere kosten betekent ook dat het aantrekkelijker is voor mensen om toch nog een extra streamingsdienst erbij te nemen. Voor 3 euro per maand zit je daar klaar voor je lievelingsserie of film. Let wel op, dit is een tijdelijke actie van HBO Max voor Nederlanders. In de maand maart betaal je in plaats van 6 euro, maar 3 euro maandelijks. Dit blijft dan je gehele abonnement gelden!

Kosten streamingsdiensten RTL Boulevard

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.