Nee toch: Juice opgedoken over vreemdganger Frans Bauer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het zal toch niet: niemand ontkomt aan juicekanalen, dus ook de familie Bauer niet. Dát hadden we absoluut niet verwacht!

Er is flinke juice over Frans Bauer junior op het internet gekomen. Er zijn meerdere meiden die zich hebben gemeld en bewijs hebben getoond dat Frans Bauer Jr structureel vreemdgaat. Hij heeft een vriendin gehad genaamd Emy, maar hij heeft het volledig verprutst bij haar. Ondanks dat het al een keer uit was geweest, bleef hij met andere meiden praten. Die meiden wisten niet van Emy’s bestaan af; Frans zweeg over zijn relatie, en had ook op socials vakkundig alle sporen van zijn vriendin uitgewist, zodat hij z’n gangetje kon gaan met allerlei dames tegelijk. Toen uiteindelijk een realityserie uitkwam en de meiden zagen dat Emy zijn vriendin was, wisten ze dat en lieten ze dit aan Emy weten. Met meerdere bewijstukken, zoals screenshots van gesprekken wist ze al snel genoeg dat het helemaal mis was. Ze zijn nu voor de tweede keer uit elkaar, maar Frans Jr wil nog heel graag een derde kans.

Frans bauer Jr

Meest opvallende ‘juice’ over Frans Bauer Jr.

Op de juicekanalen gaan inmiddels allerlei verhalen rond over Frans en zijn date-gedrag. Er is toch wel één verhaal dat er ver bovenuit steekt qua hilariteit. Frans Bauer jr. had een meid gevraagd op date en ze zouden afspreken in Breda. Toen het meisje 5 minuten te laat was, belde hij op om te vragen waar ze bleef. Ze gaf aan iets later te zijn, maar Frans Jr had daar geen zin in dus hij ging maar gewoon. Het meisje ging toen maar met vriendinnen de stad in tot ze om 14:00 uur een snapchat kreeg van Frans. Hij vroeg of ze naar de loempiakraam kon lopen om “even lekker te tongen.” Ze heeft hier niet meer op gereageerd. Later op Valentijnsdag kwam Frans met Emy dat meisje weer tegen bij de bioscoop. Na de film zou hij alsnog weer gestuurd hebben: “Jammer dat jij niet naast mij zat.” Ongelofelijk hoe je dan alsnog zoiets kan doen als het contact eigenlijk al verbroken was. Dat overspeligheid een generatie overslaat bewijst zich trouwens nóg een keer: Het schijnt dat jongere broer Christiaan Bauer óók aardig aan het hosselen is via sociale media. Eén ding is in ieder geval fijn: Frans Bauer senior is nog ‘gewoon’ braaf.

Frans Jr gesprek

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!