Zangeres Glennis Grace heeft verkleining ondergaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Glennis Grace: ‘ze passen nu beter bij de rest van mijn lichaam’.

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: zangeres Glennis Grace heeft een verkleining ondergaan. In een openhartige video op het YouTube-kanaal van Glennis Grace vertelt de zangeres ons alles over deze heftige beslissing. Even ter herinnering: dit was Glennis Grace vóór de ingreep.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace)

Waarom liet Glennis Grace haar ‘vriendinnen’ verkleinen?

We kunnen het ons voorstellen dat je je afvraagt waarom Glennis Grace gekozen heeft voor een verkleining. Het antwoord op die vraag geeft ze zelf in haar vlog: ‘ik wilde dat hepie en hepie beter bij de rest van mijn lichaam zouden passen’. 

Ze wilde het zelfs zo graag dat ze haar angst voor narcose opzij gezet heeft. Zo vertelde Glennis: ‘Ik word morgen geopereerd. Aan mijn twee vriendinnen. En ik ben ineens best wel lichtelijk in paniek, want ik ben heel erg bang voor de narcose’. De Amsterdamse was dan ook dolblij dat haar operatie soepeltjes is verlopen.

Zie het resultaat op haar forumpagina

Aangezien de desbetreffende vlog zo’n 25 minuten duurt, hebben we een paar screenshots uit de vlog op de forumpagina van Glennis Grace gezet!

 

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten