Nederland massaal op zoek naar Ajax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ajax Google Trends Daley Blind
Beeld: Youtube Ajax

Waar was Ajax? Dat moeten de meeste kijkers zich gisteren hebben afgevraagd. Volgens Google hebben we met z’n allen zó massaal gezocht naar de club, dat het de nummer één trending zoekopdracht was in 2019. De club zelf googlet nu naar fitte buitenspelers, scheidsrechters die de wedstrijd wél aanvoelen en treintickets naar Europa League-Oostbloklanden

Ze konden in de wedstrijd tegen Valencia zelf ook een goede zoekoptimalisatie gebruiken. De spelers konden elkaar, maar ook het net moeilijk vinden! Bovendien bleef Erik ten Hag steeds dezelfde zoekopdracht versturen: fitte buitenspelers met kwaliteit. Zouden ze met z’n allen op Bing overgestapt zijn? Dat zou een hoop verklaren…

Blijft Ajax hot?

Na jaren Champions League-armoede zaten ‘we’ dankzij Ajax eindelijk weer eens op de eerste rij. Real Madrid en Juventus werden vorig jaar over de knie gelegd, het spel was schitterend, de helden herkenbaar – Ajax was hot! Geen wonder dat er in Nederland massaal op de club gegooglet werd. Het is echter nog maar de vraag of ze het land nog zo in de greep kunnen houden vanuit de Europa League. Winnen in Madrid voelt namelijk nét iets anders dan winnen in Basel. Of misschien zelfs in Alkmaar. Een mooi moment om door te pakken met die treincombi!

Op zoek naar eerlijke arbitrage

De scheids als schuldige aanwijzen is een zwaktebod, maar in dit geval mag Ajax best een klein beetje klagen. Uit én thuis tegen Chelsea werd de VAR meerdere malen vreemd gebruikt en werden er bizarre rode kaarten gegeven. Ook gisteravond werkte de Franse Clément Turpin niet echt lekker mee. Wat dat betreft zit Ajax in de Europa League helemaal op z’n plek. Dit jaar wordt daar namelijk nog niet van de VAR gebruikgemaakt. Je kunt bij dit ‘kleine broertje’ van de Champions League nog steeds finaal op je bek gaan, maar het zal in ieder geval niet de schuld van een pietlut achter een schermpje zijn!

Frenkie zoekt mee

Er werd in Nederland veel naar Ajax gegooglet, maar ook vanuit één specifiek adres ergens in Barcelona valt er een flinke zoekpiek naar Ajax te bespeuren. Vaak in de eenzame avonden na wedstrijden in Camp Nou. Dat kan er maar één zijn, toch?

Frenkie de Jong mag dan wekelijks in het rood-blauw van Barca schitteren, met z’n hoofd zit hij nog steeds in Amsterdam. Gisteren bewees de creatieve middenvelder dat nog maar eens, toen hij na zijn eigen Champions League-pot naar de schermen in het stadion keek, en zag dat Ajax de volgende ronde niet bereikt had…

https://twitter.com/brfootball/status/1204540060038782976

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.