Natalie Portman is ‘nieuwe’ Thor

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Natalie Portman Thor

De San Diego Comic Con is elk jaar weer een goudmijn voor filmnieuws. Deze editie zou extra speciaal worden, omdat Marvel na de laatste Avengers eindelijk hun nieuwe plannen uit de doeken ging doen…

Never change a winning team

Surprise surprise: er gaat weinig veranderen aan de bekende stortvloed aan superheldenfilms. Er wordt nog véél te veel geld aan verdiend om het ineens over een andere boeg te gooien. Dat heeft nadelen (bijna alleen maar vervolgfilms, weinig écht nieuws), maar ook voordelen. De eerste diende zich vandaag aan in de vorm van Natalie Portman!

Deze gelauwerde actrice kwam namelijk ineens het podium op toen er over de nieuwe Thor-film gepraat werd, mét de hamer in haar hand! Nu zijn we natuurlijk al snel onder de indruk van de Israëlische actrice, maar een superheld-Natalie Portman… we zijn meteen on board! Hoe het allemaal gaat werken in de film is nog niet helemaal bekend, maar vooralsnog heeft men het over een rol als ‘vrouwelijke Thor’. Ze deelde het podium met andere hoofdrolspelers Chris Hemsworth en Tessa Thompson, ook geen verkeerde trouwens!

Natalie Portman brengt liefde en onweer

Het nieuwe, alweer vierde deel in de Thor-reeks gaat Thor: Love and Thunder heten. Maar of Natalie voor die Love gaat zorgen? Marvel kennende zal er wel een twist aan te pas komen. Al zouden we het raar vinden als mannen-Thor géén oog zou hebben voor de beeldschone Natalie. Ze speelde in de eerste Thor-films Jane, het aardse liefje van de blonde superheld. De 38-jarige actrice (wij dachten ook dat ze jonger was!) lijkt deze keer echter niet slechts het ‘meisje van’ te hoeven spelen. Staat haar ook niet!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!