Natalie Portman is ‘nieuwe’ Thor

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Natalie Portman Thor

De San Diego Comic Con is elk jaar weer een goudmijn voor filmnieuws. Deze editie zou extra speciaal worden, omdat Marvel na de laatste Avengers eindelijk hun nieuwe plannen uit de doeken ging doen…

Never change a winning team

Surprise surprise: er gaat weinig veranderen aan de bekende stortvloed aan superheldenfilms. Er wordt nog véél te veel geld aan verdiend om het ineens over een andere boeg te gooien. Dat heeft nadelen (bijna alleen maar vervolgfilms, weinig écht nieuws), maar ook voordelen. De eerste diende zich vandaag aan in de vorm van Natalie Portman!

Deze gelauwerde actrice kwam namelijk ineens het podium op toen er over de nieuwe Thor-film gepraat werd, mét de hamer in haar hand! Nu zijn we natuurlijk al snel onder de indruk van de Israëlische actrice, maar een superheld-Natalie Portman… we zijn meteen on board! Hoe het allemaal gaat werken in de film is nog niet helemaal bekend, maar vooralsnog heeft men het over een rol als ‘vrouwelijke Thor’. Ze deelde het podium met andere hoofdrolspelers Chris Hemsworth en Tessa Thompson, ook geen verkeerde trouwens!

Natalie Portman brengt liefde en onweer

Het nieuwe, alweer vierde deel in de Thor-reeks gaat Thor: Love and Thunder heten. Maar of Natalie voor die Love gaat zorgen? Marvel kennende zal er wel een twist aan te pas komen. Al zouden we het raar vinden als mannen-Thor géén oog zou hebben voor de beeldschone Natalie. Ze speelde in de eerste Thor-films Jane, het aardse liefje van de blonde superheld. De 38-jarige actrice (wij dachten ook dat ze jonger was!) lijkt deze keer echter niet slechts het ‘meisje van’ te hoeven spelen. Staat haar ook niet!

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Gerelateerde berichten