‘Narcos-achtige’ GTA 6 speelt zich af in Rio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
GTA 6

Wist je dat het alweer bijna 6 jaar geleden is dat Grand Theft Auto 5 uit kwam? Hoog tijd voor een vervolg, zou je zeggen! We hebben goed nieuws voor degenen die écht niet kunnen wachten tot gameproducent Rockstar met een nieuw deel op de proppen komt: de eerste details over de game, die we voor het gemak gewoon GTA 6 noemen, zijn deze week ‘uitgelekt’. Als we ze mogen geloven belooft de game weer een uiteenlopend spektakel te gaan worden!

Geloofwaardige geruchten?

De geruchten komen van een Reddit-gebruiker die claimt insiders te kennen in de game-industrie. Klinkt niet super overtuigend, vinden wij ook. Maar lees even wat deze mysterieuze ‘leaker’ te vertellen heeft, en je wordt geheid enthousiast! Het lijkt er namelijk op dat GTA 6 een ongekend ambitieus project wordt, waar werkelijk álle Rockstar-werknemers op dit moment mee bezig zijn. Dat zijn er meer dan drieduizend!

GTA6: ‘Narcos’

Volgens de vrijgekomen informatie gaat de nieuwe game nóg groter worden dan GTA 5: niet alleen de inmiddels bekende Vice City (gebaseerd op Miami) en Liberty City (New York) vormen het decor van GTA 6, maar ook een nieuw gebied, wat heel erg op het Braziliaanse Rio de Janeiro gaat lijken, gaat een belangrijke rol spelen in de game. De focus zal liggen op de drugshandel tussen deze beroemde steden. Het schijnt dat de populaire Netflix-serie Narcos een grote inspiratie geweest is voor GTA 6. Dat belooft veel goeds!
Verder werden er ook andere kleine details gelekt:

  • De game is al in ontwikkeling sinds 2012
  • Er is één hoofdpersonage, een man genaamd Ricardo. Hij is een kleine drugskoerier die probeert op te klimmen in de drugswereld.
  • De setting is 1970-1980. Die soundtrack wordt vet!
  • Het verhaal wordt verdeeld in hoofdstukken, een beetje als een Tarantino-film
  • (Extreme) weersomstandigheden spelen een grote rol in de game.
  • Terwijl jaren verstrijken binnen de game, verandert de wereld om je heen. Bijvoorbeeld: een oldtimer-auto in de game wordt met de tijd meer geld waard.
  • Voor extra authenticiteit is een groot deel van de game in het Spaans of Portugees. Bereid je dus voor op ondertiteling!
  • De game gaat exclusief uitkomen op de volgende generatie consoles.

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten