‘Narcos-achtige’ GTA 6 speelt zich af in Rio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
GTA 6

Wist je dat het alweer bijna 6 jaar geleden is dat Grand Theft Auto 5 uit kwam? Hoog tijd voor een vervolg, zou je zeggen! We hebben goed nieuws voor degenen die écht niet kunnen wachten tot gameproducent Rockstar met een nieuw deel op de proppen komt: de eerste details over de game, die we voor het gemak gewoon GTA 6 noemen, zijn deze week ‘uitgelekt’. Als we ze mogen geloven belooft de game weer een uiteenlopend spektakel te gaan worden!

Geloofwaardige geruchten?

De geruchten komen van een Reddit-gebruiker die claimt insiders te kennen in de game-industrie. Klinkt niet super overtuigend, vinden wij ook. Maar lees even wat deze mysterieuze ‘leaker’ te vertellen heeft, en je wordt geheid enthousiast! Het lijkt er namelijk op dat GTA 6 een ongekend ambitieus project wordt, waar werkelijk álle Rockstar-werknemers op dit moment mee bezig zijn. Dat zijn er meer dan drieduizend!

GTA6: ‘Narcos’

Volgens de vrijgekomen informatie gaat de nieuwe game nóg groter worden dan GTA 5: niet alleen de inmiddels bekende Vice City (gebaseerd op Miami) en Liberty City (New York) vormen het decor van GTA 6, maar ook een nieuw gebied, wat heel erg op het Braziliaanse Rio de Janeiro gaat lijken, gaat een belangrijke rol spelen in de game. De focus zal liggen op de drugshandel tussen deze beroemde steden. Het schijnt dat de populaire Netflix-serie Narcos een grote inspiratie geweest is voor GTA 6. Dat belooft veel goeds!
Verder werden er ook andere kleine details gelekt:

  • De game is al in ontwikkeling sinds 2012
  • Er is één hoofdpersonage, een man genaamd Ricardo. Hij is een kleine drugskoerier die probeert op te klimmen in de drugswereld.
  • De setting is 1970-1980. Die soundtrack wordt vet!
  • Het verhaal wordt verdeeld in hoofdstukken, een beetje als een Tarantino-film
  • (Extreme) weersomstandigheden spelen een grote rol in de game.
  • Terwijl jaren verstrijken binnen de game, verandert de wereld om je heen. Bijvoorbeeld: een oldtimer-auto in de game wordt met de tijd meer geld waard.
  • Voor extra authenticiteit is een groot deel van de game in het Spaans of Portugees. Bereid je dus voor op ondertiteling!
  • De game gaat exclusief uitkomen op de volgende generatie consoles.

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.

Gerelateerde berichten