Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven slaat naast zijn vriendin Naomy van Beem nog meer smakelijke hapjes aan de haak. 

Dat de kickbokser een goede smaak heeft wisten we wel. Hij heeft al een lange tijd een relatie met personal trainer Naomy van Beem. Dat hij deze knappe blondine aan de haak wist te slaan is natuurlijk niet zo lastig als topsporter. Daar kunnen we alleen maar jaloers op zijn.

Rico en Naomy

Rico Verhoeven zelf is altijd heel nuchter gebleven onder zijn succes. Met zo’n knappe vriendin hoeft hij natuurlijk geen andere vrouwen aan de haak te slaan. Wel gooit de kickbokser graag zijn hengeltje uit om een paar vissen te vangen.

Rico Verhoeven heeft beet

Hij bewijst hiermee gelijk dat het leven van een topsporter niet altijd alleen maar glamour is. In de stromende regen gooit hij zijn hengel uit in de hoop dat er een lekker hapje aan komt te hangen. Het lijkt wel of Verhoeven overal goed in is, want het duurt niet lang voordat hij beet heeft. Hij slaat een grote vis aan de haak. Of hij die ook opeet is nog maar de vraag. In de video hieronder kun je Rico Verhoeven in actie zien.

Gelukkig vangt Rico alleen vis

Zolang Rico Verhoeven alleen vissen aan de haak slaat hoeft vriendin Naomy zich nog geen zorgen te maken. De twee hebben recent de volgende stap in hun relatie gezet. Ze hebben samen een huis in Amsterdam gekocht om met z’n tweeën te gaan wonen. De woning kostte maar liefst 1.275.000 euro. Rico Verhoeven moet dus nog flink wat wedstrijden winnen om dat bedrag terug te verdienen.

Meer zien van Rico Verhoeven en Naomy van Beem op Instagram

Wil je meer zien van dit leuke koppel? Beiden zijn ze actief op Instagram en delen daar regelmatig updates over hun leven en carrière als sporter. Klik hier om naar de Instagram pagina van Naomy te gaan en klik hier om de Instagram pagina van Rico te bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...