Nadia Moussaid en Margje Fikse nieuwe presentatoren Op1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Talkshow Op1 verrast ons met een kleine stoelendans deze zomer! Het praatprogramma op NPO 1 blijft ook de komende maanden gewoon op de buis, alleen wordt het aantal uitzendingen teruggeschroefd naar vijf per week. Ook worden een aantal vaste presentatoren op vakantie gestuurd. Hierdoor ontstaat er ruimte voor vers bloed: Nadia Moussaid en Margje Fikse.

De Op1-formule is goed: elke avond kunnen we afwisselend van Welmoed Sijtsma, Carrie ten Napel, Sophie Hilbrand en vele anderen genieten. Het programma liep de afgelopen maanden zó goed, dat zelfs besloten werd om elke dag een uitzending te maken. Helaas begint de komkommertijd nu een beetje aan te breken, dus krijgen we deze zomer weer ‘gewoon’ vijf keer Op1 per week. Ondanks deze mindering is er toch ruimte gevonden om twee nieuwe vrouwen aan het presentatieteam toe te voegen.

Lees ook: ‘Dochter van’ steelt show Op1

Nadia Moussaid en Margje Fikse schuiven aan

Een aantal presentatoren ruimen vanaf juli het veld: onder andere Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink worden op vakantie gestuurd. Daarvoor in de plaats mogen we nieuwe duo’s verwelkomen: Nadia Moussaid (36), bekend van VPRO-programma’s als Bureau Buitenland, en Margje Fikse (44), die al eerder inviel bij Op1. Zij worden gekoppeld aan Kefah Alloush en Pieter van der Wielen. Genoeg redenen om deze zomer gewoon te blijven kijken dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!