Nadia Moussaid en Margje Fikse nieuwe presentatoren Op1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Talkshow Op1 verrast ons met een kleine stoelendans deze zomer! Het praatprogramma op NPO 1 blijft ook de komende maanden gewoon op de buis, alleen wordt het aantal uitzendingen teruggeschroefd naar vijf per week. Ook worden een aantal vaste presentatoren op vakantie gestuurd. Hierdoor ontstaat er ruimte voor vers bloed: Nadia Moussaid en Margje Fikse.

De Op1-formule is goed: elke avond kunnen we afwisselend van Welmoed Sijtsma, Carrie ten Napel, Sophie Hilbrand en vele anderen genieten. Het programma liep de afgelopen maanden zó goed, dat zelfs besloten werd om elke dag een uitzending te maken. Helaas begint de komkommertijd nu een beetje aan te breken, dus krijgen we deze zomer weer ‘gewoon’ vijf keer Op1 per week. Ondanks deze mindering is er toch ruimte gevonden om twee nieuwe vrouwen aan het presentatieteam toe te voegen.

Lees ook: ‘Dochter van’ steelt show Op1

Nadia Moussaid en Margje Fikse schuiven aan

Een aantal presentatoren ruimen vanaf juli het veld: onder andere Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink worden op vakantie gestuurd. Daarvoor in de plaats mogen we nieuwe duo’s verwelkomen: Nadia Moussaid (36), bekend van VPRO-programma’s als Bureau Buitenland, en Margje Fikse (44), die al eerder inviel bij Op1. Zij worden gekoppeld aan Kefah Alloush en Pieter van der Wielen. Genoeg redenen om deze zomer gewoon te blijven kijken dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nadia Moussaid (@_nadiamoussaid) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Margje Fikse (@margje_nl) op

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om..

Gerelateerde berichten