Nadia Moussaid en Margje Fikse nieuwe presentatoren Op1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Talkshow Op1 verrast ons met een kleine stoelendans deze zomer! Het praatprogramma op NPO 1 blijft ook de komende maanden gewoon op de buis, alleen wordt het aantal uitzendingen teruggeschroefd naar vijf per week. Ook worden een aantal vaste presentatoren op vakantie gestuurd. Hierdoor ontstaat er ruimte voor vers bloed: Nadia Moussaid en Margje Fikse.

De Op1-formule is goed: elke avond kunnen we afwisselend van Welmoed Sijtsma, Carrie ten Napel, Sophie Hilbrand en vele anderen genieten. Het programma liep de afgelopen maanden zó goed, dat zelfs besloten werd om elke dag een uitzending te maken. Helaas begint de komkommertijd nu een beetje aan te breken, dus krijgen we deze zomer weer ‘gewoon’ vijf keer Op1 per week. Ondanks deze mindering is er toch ruimte gevonden om twee nieuwe vrouwen aan het presentatieteam toe te voegen.

Lees ook: ‘Dochter van’ steelt show Op1

Nadia Moussaid en Margje Fikse schuiven aan

Een aantal presentatoren ruimen vanaf juli het veld: onder andere Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink worden op vakantie gestuurd. Daarvoor in de plaats mogen we nieuwe duo’s verwelkomen: Nadia Moussaid (36), bekend van VPRO-programma’s als Bureau Buitenland, en Margje Fikse (44), die al eerder inviel bij Op1. Zij worden gekoppeld aan Kefah Alloush en Pieter van der Wielen. Genoeg redenen om deze zomer gewoon te blijven kijken dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nadia Moussaid (@_nadiamoussaid) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Margje Fikse (@margje_nl) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten