Na Wendy ook Linda naar SBS

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Linda de Mol naar SBS

Aardverschuivingen in tv-land!

John de Mol slaat spijkers met koppen deze week! De mediamagnaat zorgde al voor twee aardverschuivingen in tv-land: nadat een paar dagen geleden bekend werd dat Wendy van Dijk RTL verruilt voor SBS, is vandaag duidelijk geworden dat Linda de Mol ook naar de ‘concurrent’ gaat!

Ook veel programma’s verhuizen mee met deze twee blonde tv-grootheden. Linda neemt sowieso ‘al haar programma’s’ mee, en Wendy kan zo aan de slag met andere shows die John de Mol van RTL naar SBS laat verplaatsen: o.a. de Mokkels-favorietjes Dance Dance Dance en It Takes Two worden nieuw leven ingeblazen op een Talpa-zender…

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten