Na Wendy ook Linda naar SBS

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Linda de Mol naar SBS

Aardverschuivingen in tv-land!

John de Mol slaat spijkers met koppen deze week! De mediamagnaat zorgde al voor twee aardverschuivingen in tv-land: nadat een paar dagen geleden bekend werd dat Wendy van Dijk RTL verruilt voor SBS, is vandaag duidelijk geworden dat Linda de Mol ook naar de ‘concurrent’ gaat!

Ook veel programma’s verhuizen mee met deze twee blonde tv-grootheden. Linda neemt sowieso ‘al haar programma’s’ mee, en Wendy kan zo aan de slag met andere shows die John de Mol van RTL naar SBS laat verplaatsen: o.a. de Mokkels-favorietjes Dance Dance Dance en It Takes Two worden nieuw leven ingeblazen op een Talpa-zender…

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!