Myron Koops kruipt op keukenblad voor heerlijk stel foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Myron Koops is inmiddels ook zonder haar vriend Enzo Knol een hit. De sportieve blondine maakt haar volgers daarom enorm blij met dit fotootje in de keuken…

Myron Koops maakt een bijzonder kiekje voor haar fans

Myron Koops, beter bekend als de vriendin van Enzo Knol, kruipt speciaal voor een foto op haar keukenblad. Myron is lenig genoeg om dat in één keer te kunnen doen. Het zorgt ervoor dat ze een extra leuke foto kan maken. Haar fans vinden de foto van Myron ontzettend interessant en reageren dan ook massaal onder het plaatje. Een grote verzameling aan blije reacties valt te lezen onder de foto. Daar moet Myron toch ook gewoon een partij blij van worden. De influencer plaatst natuurlijk wel vaker foto’s van zichzelf, maar meestal niet op dit soort bijzondere plekken. Dat maakt de foto natuurlijk weer een extra stukje speciaal.

Myron Koops is zwanger van Enzo Knol

Feest in huize Knol! Myron Koops maakte onlangs bekend dat ze voor het eerst zwanger is van haar vriend Enzo Knol. Het influencerkoppel onthulde dit heugelijke feit natuurlijk met een video op Youtube, die ongetwijfeld records zal gaan breken wat betreft kijkersaantallen!

Myron Koops draagt speciaal voor fans nauwsluitend shirtje

Natuurlijk is het ook de outfit van de influencer die de aandacht opeist in haar nieuwste foto. Het shirt dat Myron draagt is de ster van de show. En dat betekent dat je de verschijning van de blondine ontzettend goed kan zien. De influencer lacht er ook nog eens lief bij. Dat maakt het plaatje natuurlijk helemaal af. Alle volgers van Myron smelten na het zien van dit warme plaatje. Ze kunnen het dan ook niet laten om zéér positieve opmerkingen op de foto achter te laten.

Myron verrast volgers met niet één, maar twee foto’s

Na de eerste foto was het nog niet klaar met de pret. Myron Koops verplaatst zich iets op het keukenblad en neemt gewoon nog een leuke foto voor haar volgers. Die vinden dat natuurlijk helemaal niet erg. Ze kunnen namelijk ontzettend lang genieten van de blondine op deze plaatjes. Je kan op de foto’s ook goed zien dat Myron erg goed voor zichzelf zorgt. Ze ziet er namelijk bijzonder goed uit. De blondine weet met haar plaatjes de grijze winterdagen toch een stukje vrolijker te maken.

Myron Koops neemt haar volgers mee de sportschool in

Natuurlijk zie je er niet vanzelf uit als Myron. Daar moet je wel je best voor doen. De blonde influencer laat op een van haar laatste foto’s zien hoe ze toch zo in vorm blijft. Haar geheim is regelmatig sporten. En dus laat ze haar volgers even de binnenkant van haar sportschool zien. In de sportschool heeft Myron weer een heel ander pakje aan dan op de andere foto’s. Maar ook in deze outfit ziet de blondine er perfect uit.

Op buiten foto lacht Myron Koops lief richting de camera

Myron Koops weet wel hoe ze haar volgers moet betoveren. Natuurlijk helpt het als ze een leuke outfit draagt of in een bijzondere pose staat. Maar wat altijd werkt is haar lieve lach. Daarmee weet ze nog de meest norse mannen te laten glimlachen. Geen wonder dat Myron zo vaak lacht op haar foto’s. Dat maakt je zelf ook gelijk vrolijk als je er naar kijkt. De blondine weet haar lach ontzettend goed in te zetten op haar foto’s. Die zijn namelijk allemaal erg fijn om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.