Mooiste wielrenster Puck Moonen vlucht naar Frankrijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederland staat bekend om zijn vele fietspaadjes. Dat je hier goed kan fietsen is zeker. Nu alleen even niet,  vanwege alle heftige sneeuw. Daarom vlucht Puck Moonen zo snel mogelijk naar het zuiden.

Wielrenster Puck Moonen is naar zuid-Frankijk gevlucht, aangezien je daar momenteel nog wel gewoon op de fiets over de weg kan. Waar je nu in Nederland flink uitglijdt over ijzige weggetjes of met je banden bijna een halve meter vast komt te zitten in de sneeuw, kan je in Frankrijk nog lekker crossen.

Lees ook: Winterpret met Suzanne Schulting en Puck Moonen

De paar graden die het daar warmer is zorgt ervoor dat je heerlijk over de wegen kan fietsen. Daarbij zijn die Franse bergen en bossen toch een stuk mooier dan die Hollandse weilanden met hier en daar een verdwaalde koe. Des te meer reden voor Puck om de biezen, of ja, de fiets, te pakken en het zuidelijker op te zoeken.

Trainingskamp

Niet dat Puck naar Frankrijk gaat om van het landschap te genieten. De mooiste wielrenster van Nederland is op training. Gewapend met haar Turbo Bike in de aanslag en haar wielrennerspakje aan is Puck elke dag hard aan het werk om in topconditie te blijven. Ze geeft wel toe erg te houden van de Franse croissants, dus dat betekent twee keer zo hard fietsen om al die Franse calorieën weer te lozen. Dat maakt de intense training broodnodig.

Wanneer Puck weer naar Nederland komt is nog onduidelijk. Ze blijft sowieso een aantal weken om aan haar training te werken.

pucks nieuwe fiets

Haar fiets is niet de enige tweewieler in het leven van Puck. Zo is de wielrenster al een tijdje bezig met het halen van haar motorrijbewijs. En eerlijk is eerlijk, dat ziet er toch wel erg stoer uit, Puck op een motor. Met een beetje geluk mag ze in de lente haar lessen vervolgen zodat ze in de zomer haar rijbewijs mag halen.

Wie weet ligt er ook wel een nieuwe carrière in het verschiet in het leven van Puck. Wielrennen is natuurlijk mooi, maar wat is nou gaver dan scheuren over het asfalt op een snelle motor? De vrouwelijke motorrace wereld is er eentje die de stoere Puck niet zou misstaan. Wie weet zien we haar binnenkort dus wel in hele andere wedstrijden terug.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...