Mooie Malou Petter trekt kijkers met groot scherm tijdens verkiezingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Malou Petter mag dit jaar schermvrouw spelen bij de gemeenteraadsverkiezingen bij de NOS. Een spannende avond, maar Malou kan ermee omgaan. Zolang ze haar scherm maar in de buurt heeft!

Malou Petter wordt maar al te graag uitgedaagd, zo ook in haar baan. Haar nieuwste, tijdelijke uitdaging, is om achter haar bureau vandaan te komen en tijdens deze gemeenteraadsverkiezingen ons continu updates te geven over de tussenstanden en uitslagen gedurende deze avond. Een taak waar de 31-jarige Malou inmiddels wel raad mee weet.

Malou Petter perfecte vrouw voor de schermen

De 31-jarige Malou mag wederom een keertje weer wat anders doen dan het nieuws voorlezen. Dit keer is ze staand, voor een groot scherm met de juiste uitslagen te vinden. Althans, in de avond, wanneer de exitpolls beschikbaar worden. Voor de ervaren Malou ziet de avond er als volgt uit. Bij elke update van de polls, is zij erbij. Live op tv te zien en dat tot een uurtje of een in de nacht. Of bij spanning, nog langer natuurlijk. De exitpolls komen van Ipsos en betreffen die van onder meer de steden Amsterdam, Rotterdam, Breda, Zwolle en Veendam. Tussendoor moeten we Malou en haar scherm wel af en toe verruilen voor bijeenkomsten van de politieke partijen in de bovenstaande gemeenten. Maar bij iedere belangrijke update staat ze dus weer klaar.

malou verkiezingen2

Nederland kiest, Malou presenteert

Nadat Nederland heeft gestemd en de eerste exitpolls te voorschijn komen, zien we Malou ook op tv verschijnen. Voor het uitslagenbord in een studio in een Nederlandse gemeente, die nog niet bekend is. Er wordt verwacht dat de tellingen vanaf ongeveer 21:00 uur bekend worden. Wanneer er updates beschikbaar zijn en deze verwerkt zijn door het team achter de schermen bij de NOS, dan krijgen we de vrolijke, maar zakelijke Malou ook weer te zien. De gemeenteraadsverkiezingen zijn niet de meest spannende van alle verkiezingen. Ze zijn waarschijnlijk minder populair dan de landelijke soort, waar Malou vorig jaar al de exitpolls mocht tonen aan Nederland. Ze gaat desalniettemin vast goed haar best doen om Nederland aan de buis gekluisterd te houden. Een overzichtelijk uitslagenbord en haar ervaringen gaan vast helpen daarmee. Mocht het erg spannend worden, dan is Malou ook vaker te zien natuurlijk. Bijvoorbeeld enkele gemeenten uitslagen hebben die erg dicht bij elkaar liggen. In dat geval heeft ze het dus een stukje drukker, maar die druk kan de inmiddels ervaren Malou wel aan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALOU PETTER ✨ (@malou_petter)

Inmiddels zijn we vertrouwd met “alleskunner” Malou 

De eerdere vaste presentatrice van het NOS Jeugdjournaal heeft een aantal jaar terug de overstap mogen maken naar het “volwassen” NOS Journaal. De carrièretijger greep ook die uitdaging aan nadat een aantal presentatrices vertrokken. Maar ook dat was niet genoeg voor Malou. Naast zich bezig te houden met de gemeenteraadsverkiezingen begint daarna haar volgende “taak”. Dat is het koningshuis verslaan tijdens hun staatsbezoek aan Griekenland. Een drukke week gaat het dus zeker worden voor haar. Eerder, in de nacht van 3 op 4 november 2020 presenteerde zij al het programma Amerika Kiest. Dat was al een hele verantwoordelijkheid. Maar ze had de ervaren Rob Trip naast zich om haar te helpen. Ook toen kon ze Nederland blijven updaten omtrent de uitslagen van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Deze kleinere verkiezingen zouden dus geen enkel probleem moeten vormen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALOU PETTER ✨ (@malou_petter)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!