Mooiboy tegen Mocroboy

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

“Hoe dan ook. Of hij kapt ermee óf ik sla ‘m knock-out”, zei Rico Verhoeven gister tijdens de persconferentie over Badr Hari. De woorden van Rico werden door Badr beantwoordt met een brede grijns en de tekst: “Ik was al aan het wachten totdat we op dit punt zouden komen in het gesprek. He can go f**k himself. Ik ga ‘m knock-out slaan de 21ste van december”. We hebben het merendeel even vertaald naar het Nederlands, want de heren spraken de provocerende woorden in het Engels. Gister was er dus een persconferentie ter voorbereiding van het gevecht dat plaats zal vinden 21 december dit jaar. Het is niet de eerste keer dat de twee tegenover elkaar staan in de ring. Who’s going down this time?

Zwaargewichten

Het mag duidelijk zijn dat beide heren flink wat uren in de gym hebben doorgebracht om de gewenste fitheid te bereiken. De mannen zijn qua lengte nagenoeg even groot. Betreft gewicht zit er wel een klein verschil: Badr weegt 101 kilo en Rico 110. Van die 9 kilo zouden wij denk ik niks merken. Een flinke trap of een goede linker en wij liggen knock-out terwijl onze assistent al een spoedafspraak maakt bij het ziekenhuis. Koekoek.

https://www.instagram.com/p/B3oUx_rFcX9/

Wie heeft de beste papieren?

De spanningen richting het gevecht lopen hoog op, want Badr Hari heeft wat goed te maken. In het vorige gevecht liep Hari een armblessure op door een stevige kniestoot van Rico. Helaas voor de toeschouwers gebeurde dat al in de tweede ronde, voordat er ook maar iets spannends kon gebeuren. Eerlijk gezegd vonden wij dat ook wel een beetje lame. Écht gevochten hebben ze niet. En wat betreft voorspellen, is het lastig om te zeggen wie de beste papieren heeft. Badr heeft natuurlijk het temperament, de reputatie van een badboy, een gevangenisstraf en de kop van een bulldog. Rico valt daarentegen te plaatsen onder het kopje ‘mooiboy’. Weliswaar eentje waar je geen ruzie mee wilt, maar toch. Verhoeven heeft daarnaast al in verschillende films gespeeld, waaronder een film met bekende vechtersbazen uit de jaren 90. Jean-Claude van Damme en Mike Tyson zijn geen kleine namen. Mochten zij wat tips hebben gedeeld, dan zou dat weer kunnen helpen in het gevecht tegen Badr. Beiden kwamen ze in ieder geval zelfverzekerd over tijdens de persconferentie. Zorg daarom dat je 21 december alvast in je agenda zet, dat je een kratje bier koud zet en een paar vrienden uitnodigt. Het belooft namelijk een spektakel van jewelste te worden!

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten