Mooiboy tegen Mocroboy

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

“Hoe dan ook. Of hij kapt ermee óf ik sla ‘m knock-out”, zei Rico Verhoeven gister tijdens de persconferentie over Badr Hari. De woorden van Rico werden door Badr beantwoordt met een brede grijns en de tekst: “Ik was al aan het wachten totdat we op dit punt zouden komen in het gesprek. He can go himself. Ik ga ‘m knock-out slaan de 21ste van december”. We hebben het merendeel even vertaald naar het Nederlands, want de heren spraken de provocerende woorden in het Engels. Gister was er dus een persconferentie ter voorbereiding van het gevecht dat plaats zal vinden 21 december dit jaar. Het is niet de eerste keer dat de twee tegenover elkaar staan in de ring. Who’s going down this time?

Zwaargewichten

Het mag duidelijk zijn dat beide heren flink wat uren in de gym hebben doorgebracht om de gewenste fitheid te bereiken. De mannen zijn qua lengte nagenoeg even groot. Betreft gewicht zit er wel een klein verschil: Badr weegt 101 kilo en Rico 110. Van die 9 kilo zouden wij denk ik niks merken. Een flinke trap of een goede linker en wij liggen knock-out terwijl onze assistent al een spoedafspraak maakt bij het ziekenhuis. Koekoek.

https://www.instagram.com/p/B3oUx_rFcX9/

Wie heeft de beste papieren?

De spanningen richting het gevecht lopen hoog op, want Badr Hari heeft wat goed te maken. In het vorige gevecht liep Hari een armblessure op door een stevige kniestoot van Rico. Helaas voor de toeschouwers gebeurde dat al in de tweede ronde, voordat er ook maar iets spannends kon gebeuren. Eerlijk gezegd vonden wij dat ook wel een beetje lame. Écht gevochten hebben ze niet. En wat betreft voorspellen, is het lastig om te zeggen wie de beste papieren heeft. Badr heeft natuurlijk het temperament, de reputatie van een badboy, een gevangenisstraf en de kop van een bulldog. Rico valt daarentegen te plaatsen onder het kopje ‘mooiboy’. Weliswaar eentje waar je geen ruzie mee wilt, maar toch. Verhoeven heeft daarnaast al in verschillende films gespeeld, waaronder een film met bekende vechtersbazen uit de jaren 90. Jean-Claude van Damme en Mike Tyson zijn geen kleine namen. Mochten zij wat tips hebben gedeeld, dan zou dat weer kunnen helpen in het gevecht tegen Badr. Beiden kwamen ze in ieder geval zelfverzekerd over tijdens de persconferentie. Zorg daarom dat je 21 december alvast in je agenda zet, dat je een kratje bier koud zet en een paar vrienden uitnodigt. Het belooft namelijk een spektakel van jewelste te worden!

Laatste nieuws

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto's te zien bloedje heet...