Monica Geuze stopt ermee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat medewerkers van een ziekenhuis in een burn-out terechtkomen is volledig te begrijpen. Maar dat ook vloggers het tegenwoordig zwaar hebben, hoor je niet vaak. Monica Geuze laat een licht schijnen op de struggles van het online entertainen. Leuk doen voor de camera is lang niet zo simpel als het lijkt. De influencer heeft het er zó zwaar mee, dat ze de camera per direct even laat staan…

“Ik trek de comments echt ontzettend aan, ik kan daar echt wakker van liggen.” Je zal het vast wel een keer gedaan hebben. Een venijnige comment achterlaten onder een Youtubefilmpje. Zulke acties zijn vaak een druppel in de oceaan. Maar wat als de maker van de video deze oceaan induikt? Daar wordt je, hoe ervaren ook, onzeker van.

Lees ook: Monica Geuze krijgt niet van iedereen een like

Monica Geuze neemt vlogpauze

Bovenstaande quote komt van Monica Geuze. De blondine, één van de vlogkoninginnen van Nederland, zit aan haar max en moet nodig even wat gas terugnemen. Haar vlogs worden de laatste tijd vaker voorzien van vervelende of kwetsende comments, en dat kan Monica er op dit moment – met haar serie Like Monica op Videoland als extra kopzorg – niet bij hebben. Vandaar dat Monica Geuze een vlogpauze van minimaal één week heeft ingelast.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Monica maakt transformatie door

De comments die haar het meest aan het denken zetten waren berichten over haar veranderde persoonlijkheid. Monica Geuze werd verweten dat ze niet meer hetzelfde is als toen ze met vloggen begon. Veel kijkers lijken hierdoor af te haken. Dat is voor Monica frustrerend, omdat ze daar weinig aan kan en wil doen: “Natuurlijk ben ik heel erg veranderd. Als jij vier jaar geleden je leven had vastgelegd en je kijkt nu weer, dan ben je ook hartstikke veranderd. Dit is wie ik ben.”

Monica Geuze kondigt terugkeer aan

Mensen die Monica Geuze niet lang kunnen missen hoeven niet bang te zijn: ze komt terug! Haar vakantie zal ongeveer een weekje duren: “Ik neem even een break en ben er weer wanneer het uitkomt en het voor mij goed voelt.”

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten