Monica Geuze dumpt bekende toy-boy voor nieuwe vlam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze en Rijk Hofman lijken een beetje een einde te hebben gemaakt aan hun relatie. Maar wat is er gebeurd?

Het is klaar tussen Rijk Hofman en Monica Geuze

Monica Geuze is weer aan de man! Was ze dat niet al? Welnee, de brunette was een vrij lange tijd ‘samen’ met Rijk Hofman, de broer van presentator Tim Hofman. Tenminste, samen is misschien een groot woord, want de twee bekende koppen deden wel veel tussen de lakens, maar hadden niet echt een traditionele relatie. Maar zelfs daaraan lijkt nu een einde te zijn gekomen. Een aantal maanden geleden werden ze nog samen gezien, maar nu lijkt ook dat niet meer te gebeuren. In de podcast die hij heeft met zijn broer Sam legt Rijk alles uit.

Rijk Hofman legt situatie Monica Geuze uit

In de laatste aflevering van Broers, de podcast van Sam en Rijk Hofman, legt Rijk even een situatie voor aan Sam: “Stel je bent met iemand aan het daten, en diegene wilt gewoon andere mensen daten in haar leven. Ze wilt gewoon ontdekken, ze wilt andere mensen doen, maar zegt ook: als ik daar mee klaar ben, wie weet kunnen we nog bij elkaar komen. Zou je dat doen?” Zou Rijk hiermee uitgelegd hebben wat er tussen hem en Monica gebeurd is? Het klinkt wel een beetje jammer allemaal, maar er is gelukkig niets ergs gebeurd als dit waar blijkt. Het is een ouderwets geval van right place, wrong time.

Monica Geuze volgt Rijk Hofman niet meer op Instagram

Hoe langer het duurt, des te meer het erop lijkt dat Monica Geuze en Rijk Hofman niet het volgende grote koppel van Nederland worden. Ze hebben elkaar inmiddels ontvolgd op Instagram. Rijk heeft kennelijk Monica zelfs geblokkeerd op Instagram, want alle reacties en likes van Monica op zijn Instagram pagina zijn verdwenen. En dat kan eigenlijk alleen als je iemand blokkeert. Misschien dat het Rijk toch allemaal wat hoger zit dan gedacht.

Yvonne Coldeweijer vindt nieuwe vlam Monica Geuze

Natuurlijk duurt het niet lang voordat Monica Geuze een nieuwe vlam heeft gevonden. En als echte koningin van de roddels heeft Yvonne Coldeweijer als eerste de primeur binnen. Monica is namelijk gespot in een restaurant samen met een man. En die lijkt haar date te zijn. De twee hebben het ongelooflijk naar hun zin en lijken het erg gezellig met elkaar te hebben. Volgens de vele bronnen van Yvonne Coldeweijer heet de man Dave en kent Monica hem via een dating app. Volgens Yvonne moet Monica ook bij deze vent oppassen: hij zou zich rijker en interessanter voordoen dan hij in werkelijkheid is. Monica is dus gewaarschuwd!

 
Het lijkt er niet op alsof Rijk en Monica weer bij elkaar komen

De broer van Tim Hofman zal waarschijnlijk niet meer een relatie beginnen met Monica Geuze. Na het verwijderen van elkaar op Instagram en de nieuwe date van Monica, lijken dat grote signalen te zijn dat de twee niet meer bij elkaar zullen komen. Daarmee is dat hoofdstuk nu wel definitief gesloten. En nu Monica weer aan daten is, hoeven Nederlandse mannen hun hoop dus nog niet definitief te verliezen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!