Monica doet mee aan Geuzeur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kunt van haar vinden wat je wilt, maar Monica Geuze staat stevig in haar stappers. Ze verloor een verkiezing van Koningin Gaby, zag de vader van haar kind de eerste reus in Zuid-Korea worden en kreeg daarna nog eens een bak herrie over zich heen omdat ze met een andere boy op de foto stond. Monica lijkt zelf niet zo onder de indruk van het Geuzeur rondom haar persoon.

RTL Boulevard duwde haar onlangs nog een microfoon onder haar neus zodat Monica Geuze zelf ook eens kon reageren op de afgelopen periode. Nadat haar ex-vriend en professioneel voetballer Lars Veldwijk voor zijn werk naar Zuid-Korea verhuisde, moest ze wel even slikken. De acceptatie was er echter ook. De boomlange Lars kreeg een niet te missen kans: hij staat vanaf januari te boek als eerste reus van Zuid-Korea.

Minder gezeik

Wanneer de vader van je kind zo’n kans krijgt, is dat natuurlijk geen reden tot Geuzeur. Inmiddels lijkt Monica volledig gewend te zijn aan haar nieuwe leven. In een vraaggesprek met RTL Boulevard merkt ze verder op dat ze geen gezeik meer heeft van de breuk.

(Lees verder onder afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

Daarmee is zij wellicht de eerste in een rijtje met showbizz-breakups die best wel smooth gaat. Natuurlijk was er huilie huilie in het begin. As je het vergelijkt met de hele kwestie rondom Monique, die zichzelf door André Hazes ingeruild zag worden voor een nóg ouder Mommy Issue. Natuurlijk: je moet het op een oude fiets leren. Om de wijze woorden van cabaretier Jochem Meyjer er nog maar eens bij te halen: “maar niet met twee lekke banden”.

Meer Geuzeur

Wanneer je op een fiets met lekke banden rijdt, dan mag een hobbelweg je natuurlijk niet verrassen. Het lijkt erop dat Monica in ieder geval geleerd heeft van de andere break-ups. Geen knipperlicht. Geen vol gesnotterde tissues. Geen gebroken hartjes onder het vakantiekiekje. Nee. Gewoon een analyse die kouder was dan de gemiddelde koelkast.

Waar Monica de afgelopen weken het nodige uit de kast haalde om Barry in de friendzone te drukken, ontkent ze in de Boulevard-microfoon in ieder geval niet dat er iets speelt. ‘Wie weet’, zegt ze op de vraag of er een nieuwe liefde in haar leven is.

Daarvoor moet je toch je petje voor afnemen. Eerst eigenhandig relaties ontkennen en vervolgens verwarring te creëren met een politici-waardig antwoord. Monica doet dus niet mee aan het gezeik rondom haar persona, maar als het moet, zorgt ze wel voor Geuzeur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten