Monic Hendrickx niet te Paay-en voor zeikscene

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke filmster heeft wel eens een rolletje geweigerd. Voor Penoza-actrice Monic Hendrickx is dat niet anders. Of ja: er zullen weinig mensen een (letterlijke) zeik-rol accepteren. Toch?

Het is dus echt waar. Eén van de meest graag geziene vrouwen op de vaderlandse beeldbuis weigerde ooit een van-bar-naar-bek-plas-scene. Dan voel je je wel even in de zeik genomen. Monic Hendrickx, actrice sinds mensenheugenis en tegenwoordig ook vrouw met een buitengewoon gewilde blaas, weigerde in het verleden één keer een rol.

Mond als urinoir

In plaats van gezeik uit haar mond, kreeg Monic de kans om iemands mond als urinoir te gebruiken. Een vrouw met een aantal Gouden Kalveren op haar dressoir heeft natuurlijk geen golden shower meer nodig om haar naam écht te vestigen. Vanzelfsprekend was Monic niet te paaien voor een dergelijke rol, vertelt ze aan het Algemeen Dagblad.

Nou was Patricia Paay ook niet heel blij met de primeur van haar zeikvideo vol u***e. We kunnen je niet bevestigen dat het om dezelfde persoon gaat. Wel weten we waarom Monic Hendrickx deze kans liet schieten. Dat was omdat, zo zegt ze zelf, ze niet met haar v****a kan acteren.

WildplasKroon gaat naar…

Laten we eens verder gaan kijken dan dit plasje informatie. Nu was de douche in de douche van Patricia natuurlijk niet het enige voorbeeld van gezeik rondom plasscenes. Marco Kroon blijkt ook écht een pisvent te zijn. Kroon is topmilitair van Nederland – hij draagt de hoogste Nederlandse militaire onderscheiding – maar zit de afgelopen tijd vaker in de strafbank dan dat hij in de frontlinie te vinden is. Zijn laatste misdaad: wildplassen tijdens carnaval in Den Bosch, waarna hij opgepakt werd en een kopstoot zou hebben uitgedeeld. Tot nu toe wast Kroon zijn handen (hopelijk niet tijdens het plassen) in onschuld.

Zo zie je dus: je hebt niet eens een regisseur nodig om je eigen zeikscene in elkaar te zetten! Maar even zonder grappen. Hoe kom je er in hemelsnaam bij om als filmmaker aan je acteur te vragen: ‘mevrouw, kunt u hem even enorm in de mond stralen?’.

Nou, voor Monic begon dat gezeik ver voor haar geboorte. De pisrol die zij aangeboden kreeg, was een onderdeel van een film over het leven van de Franse filosoof Georges Bataille. Het mag je niets verbazen: deze man bleek een vreemde baguette. Vooral in de eerste decennia van de 20e eeuw kreeg Bataille veel bekendheid met zijn werken over buitenzinnigheid. Daar valt dus ook iemand in zijn bek p****n onder.

Geen lauwe pis

Maar goed: in tegenstelling tot Patricia en Marco, was Monic dus niet te Paay-en in een dergelijke zeikhoofdrol te vertolken. Je kan daarom wel concluderen dat Monic geen zeikwijf is, maar in tegenstelling tot anderen haar vrouwtje staat wanneer de nood hoog lijkt. En ja, kijk je naar het succes van Hendrickx, dan heeft het weigeren van deze zeikrol haar de pis niet lauw gemaakt.    

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?