‘Money, Money, Money, You’re So Funny’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als iemand alles al heeft, wat kun je dan nog aan iemand geven? Tja, alleen de rijken der aarden zijn tijd kwijt aan dit soort kwesties.

money mannenzaken

Een van die rijken is rapster Cardi B. Haar vriendje, die ook goed is in het snel uitspreken van woordjes achter elkaar, was jarig. Zijn artiestennaam is Offset. Beide artiesten zijn goed voor enkele miljarden streams op Spotify. Wat je verdient per stream? Zo’n €0,0042. Reken maar uit. Geld genoeg in ieder geval.

En tja, als je vriendje toch alles al heeft, wat kun je hem dan nog geven? Een leuke ervaring misschien? Neen, Cardi B die zag het kennelijk heel anders. Zij besloot om haar vriend te verassen met vijfhonderdduizend euro aan cash. Wel besloot ze om het niet letterlijk ‘handje contantje’ te geven, maar verstopte ze het in een lege koelkast. Misschien om de koudheid en leegheid van haar geschenk te symboliseren.

De volgende keer wanneer je vriendin je dus vraagt wat je voor je verjaardag wilt, dan kun je verwijzen naar het onderstaande filmpje wat te zien is op de instagram van Cardi B. Een kammetje voor je baard of je lievelingsparfum is simpelweg niet meer goed genoeg. Kennelijk…

Gierige krent

Het bedrag wat de rapper Offset van zijn vriendinnetje kreeg, is hetzelfde bedrag wat Mariah Carey jaarlijks ontvangt voor haar kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’. Zo gaat dat in de artiestenwereld. Een eenmalige creatieve uitspatting kan je zomaar eens een stevig pensioen opleveren. Hou die ideeën tijdens het douchen en het kakken dus in de gaten!

Je zou denken dat wanneer je in het geval van Mariah zwemt in het geld, dat je niet elke cent om gaat draaien. Nou, niets is minder waar. Zo was kerstdiva Mariah te gierig om een fooi van een 7 dollar te geven op een rekening van 500 dollar. Misschien dat de kersthit van Mariah Carey haar zo vaak aan de koude wintermaanden doet denken, dat haar hart inmiddels ook aanvoelt als een koude winter.

You Win Some, You Lose Some

De een z’n brood, is de ander z’n dood. Niet iedereen kan geluk hebben. Tamara Ecclestone – dochter van Bernie en voormalig Formule 1-baas – was afgelopen week zo’n pechvogel. Er was namelijk wat gestolen uit haar huis. ‘Hè, shit. Wat klote! Waar ging het dan om?’ Nou, het schijnt niet dat de buren wat eieren uit de koelkast hadden gepakt. Ook geen rolletje toiletpapier. Nee, een paar dieven beleefde misschien wel een hoogtepunt in hun carrière. Ter waarde van maar liefst zestig miljoen euro werdt er aan sieraden gestolen. Dat is 120 keer zoveel als dat Offset kreeg voor zijn verjaardag en Mariah jaarlijks binnen harkt met een kersthit.

Een peulenschil dus. Maar, verschil moet er wezen. Allemaal leuk en aardig dat wat jonge rappertjes een paar miljoen op de bank hebben, maar vergeleken met de miljarden euro’s die Bernie Ecclestone op zijn bankrekening heeft staan stelt het helemaal niks voor. Waarschijnlijk heeft hij allang een cheque uitgeschreven voor zijn dochter ter waarde van zestig miljoen om wat leuks van te halen. Kijk Cardi B, daar kun jij nog wat van leren!

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!