#Mondkappennou: Ga jij net als Celine Huijsmans een mondkapje dragen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geen mondkapjesverplichting, maar een landelijk dringend verzoek tot het dragen van een mondkapje. Dat is er na veel geruzie uitgerold na een overleg in de Tweede Kamer. Ben JIJ net als Celine Huijsmans van plan dit advies op te volgen?

Mark Rutte heeft aangekondigd dat er gekozen is voor ‘slechts’ een dringend verzoek tot het dragen van mondkapjes in openbare ruimtes. Terwijl er druk overlegd werd in de Tweede Kamer, bekende Nederland alvast massaal kleur op social media. Een groot aantal mensen, waaronder Celine Huijsmans en Saskia Noort hebben inmiddels zich aangesloten bij de hashtag #Mondkappennou, met als boodschap: ‘het is een kleine moeite, dus dragen we vanaf nu een mondkapje in openbare ruimtes.’ Hoe denk jij hierover? Geef je mening!

[poll id=”59″]

Mondkapje verplicht in openbare ruimtes?

Omdat de coronacijfers blijven stijgen, loopt dus ook de kans dat je iets oploopt in openbare ruimtes op. Dus: Mondkapje op? Veel BN’ers hebben besloten alvast besloten om een standpunt in te nemen. Zij adviseren hun volgers om per direct te starten met het dragen van mondkapjes. Toch zijn er ook nog veel mensen die dit niet zien zitten…

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!