Moederdag: wie is de Mooiste Moeder van Nederland?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu we allemaal onze moeder gebeld hebben, of een bloemetje bij haar hebben gebracht, is het tijd om je aandacht te verschuiven. Er zijn namelijk ook nog andere moeders die we vandaag in het zonnetje moeten zetten: de Mooiste Moeders van Nederland! We hebben zelf een kleine voorselectie gemaakt. Wie is jouw favoriet?

[poll id=”26″]

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau is niet je doorsnee ‘mooie moeder’. Deze schoonheid met internationale allure gaat zoon Xess Xava nog veel kopzorgen geven. Zodra de jongen wat ouder is, willen al zijn vrienden om ‘onverklaarbare’ reden bij hem aan de keukentafel huiswerk komen maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Estavana Polman

Estavana Polman is al bijna drie jaar moeder, maar blijft gewoon lekker doorgaan met handballen op topniveau. Sterker nog, na haar zwangerschapsverlof kwam de topschutter van onze Oranje dames misschien wel beter terug dan ze voorheen was. Een mooie moeder met power!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

Miljuschka Witzenhausen

Chantal Janzen

Over drukbezet gesproken. Hoe heeft Chantal Janzen ooit nog tijd voor haar kinderen? Met haar agenda zou elke vrouw van haar leeftijd er totaal uitgewoond uitzien. Maar Chantal blijft sprankelen, misschien wel dankzij haar koters.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten