Moederdag: wie is de Mooiste Moeder van Nederland?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu we allemaal onze moeder gebeld hebben, of een bloemetje bij haar hebben gebracht, is het tijd om je aandacht te verschuiven. Er zijn namelijk ook nog andere moeders die we vandaag in het zonnetje moeten zetten: de Mooiste Moeders van Nederland! We hebben zelf een kleine voorselectie gemaakt. Wie is jouw favoriet?

[poll id=”26″]

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau is niet je doorsnee ‘mooie moeder’. Deze schoonheid met internationale allure gaat zoon Xess Xava nog veel kopzorgen geven. Zodra de jongen wat ouder is, willen al zijn vrienden om ‘onverklaarbare’ reden bij hem aan de keukentafel huiswerk komen maken.

Estavana Polman

Estavana Polman is al bijna drie jaar moeder, maar blijft gewoon lekker doorgaan met handballen op topniveau. Sterker nog, na haar zwangerschapsverlof kwam de topschutter van onze Oranje dames misschien wel beter terug dan ze voorheen was. Een mooie moeder met power!

Miljuschka Witzenhausen

Chantal Janzen ooit nog tijd voor haar kinderen? Met haar agenda zou elke vrouw van haar leeftijd er totaal uitgewoond uitzien. Maar Chantal blijft sprankelen, misschien wel dankzij haar koters.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.