Moederdag: wie is de Mooiste Moeder van Nederland?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu we allemaal onze moeder gebeld hebben, of een bloemetje bij haar hebben gebracht, is het tijd om je aandacht te verschuiven. Er zijn namelijk ook nog andere moeders die we vandaag in het zonnetje moeten zetten: de Mooiste Moeders van Nederland! We hebben zelf een kleine voorselectie gemaakt. Wie is jouw favoriet?

[poll id=”26″]

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau is niet je doorsnee ‘mooie moeder’. Deze schoonheid met internationale allure gaat zoon Xess Xava nog veel kopzorgen geven. Zodra de jongen wat ouder is, willen al zijn vrienden om ‘onverklaarbare’ reden bij hem aan de keukentafel huiswerk komen maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Estavana Polman

Estavana Polman is al bijna drie jaar moeder, maar blijft gewoon lekker doorgaan met handballen op topniveau. Sterker nog, na haar zwangerschapsverlof kwam de topschutter van onze Oranje dames misschien wel beter terug dan ze voorheen was. Een mooie moeder met power!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

Miljuschka Witzenhausen

Chantal Janzen

Over drukbezet gesproken. Hoe heeft Chantal Janzen ooit nog tijd voor haar kinderen? Met haar agenda zou elke vrouw van haar leeftijd er totaal uitgewoond uitzien. Maar Chantal blijft sprankelen, misschien wel dankzij haar koters.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten