Modellen met een buikje: Kim Feenstra of Romee Strijd?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als er vroeger lange tijd stroomuitval was, zag je vaak dat er dan na negen maanden ineens een geboortegolf kwam. Wat hadden al die mensen in het donker uitgespookt? Je raadt het al. De coronacrisis werkt een beetje hetzelfde: zet mensen gedwongen thuis, en ze duiken uit verveling vanzelf wat vaker het bed in. Vandaar dat we nu ineens overspoeld worden door babynieuws van bekende vrouwen. Onlangs was het de beurt aan Romee Strijd en Kim Feenstra. Wie van deze twee is de mooiste corona-moeder?

Na barre tijden volgt er vaak een geboortegolf. Uit blijdschap dat alles weer ‘normaal’ is duiken we massaal met elkaar het bed in. Na de Tweede Wereldoorlog vond de Babyboom plaats. Na de coronacrisis gaan we vermoedelijk hetzelfde zien. Modellen Kim Feenstra en Romee Strijd kondigden onlangs aan dat ze allebei ‘coronamoeder’ worden. Aan jou de vraag: wie is jouw favoriete model met gewenst coronabuikje?

[poll id=”32″]

Modellen met gewenste coronakilo’s

Het is de omgekeerde wereld: terwijl wij normale stervelingen met z’n allen zitten te klagen over die overtollige coronakilo’s, zijn modellen Romee Strijd en Kim Feenstra juist erg blij met hun coronabuikje!

Lees ook: Wat is het grote geheim van Kim Feenstra?

Kim en Romee krijgen coronawondertje

Nu is het voor modellen al gek om dolblij te zijn met een buikje, maar in het geval van Romee Strijd en Kim Feenstra is er sprake van een nóg groter wonder. Beide dames hebben namelijk aangegeven erg moeilijk zwanger te kunnen worden. Van Kim Feenstra weten we dat ze het sowieso al vaker geprobeerd heeft. Komt er voor sommige mensen dus toch nog iets positiefs uit al deze ellende. We waren wel toe aan een feel good-story! Felicitaties voor deze aanstaande coronamoeders zijn dus op z’n plaats!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten