Modellen met een buikje: Kim Feenstra of Romee Strijd?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als er vroeger lange tijd stroomuitval was, zag je vaak dat er dan na negen maanden ineens een geboortegolf kwam. Wat hadden al die mensen in het donker uitgespookt? Je raadt het al. De coronacrisis werkt een beetje hetzelfde: zet mensen gedwongen thuis, en ze duiken uit verveling vanzelf wat vaker het bed in. Vandaar dat we nu ineens overspoeld worden door babynieuws van bekende vrouwen. Onlangs was het de beurt aan Romee Strijd en Kim Feenstra. Wie van deze twee is de mooiste corona-moeder?

Na barre tijden volgt er vaak een geboortegolf. Uit blijdschap dat alles weer ‘normaal’ is duiken we massaal met elkaar het bed in. Na de Tweede Wereldoorlog vond de Babyboom plaats. Na de coronacrisis gaan we vermoedelijk hetzelfde zien. Modellen Kim Feenstra en Romee Strijd kondigden onlangs aan dat ze allebei ‘coronamoeder’ worden. Aan jou de vraag: wie is jouw favoriete model met gewenst coronabuikje?

[poll id=”32″]

Modellen met gewenste coronakilo’s

Het is de omgekeerde wereld: terwijl wij normale stervelingen met z’n allen zitten te klagen over die overtollige coronakilo’s, zijn modellen Romee Strijd en Kim Feenstra juist erg blij met hun coronabuikje!

Lees ook: Wat is het grote geheim van Kim Feenstra?

Kim en Romee krijgen coronawondertje

Nu is het voor modellen al gek om dolblij te zijn met een buikje, maar in het geval van Romee Strijd en Kim Feenstra is er sprake van een nóg groter wonder. Beide dames hebben namelijk aangegeven erg moeilijk zwanger te kunnen worden. Van Kim Feenstra weten we dat ze het sowieso al vaker geprobeerd heeft. Komt er voor sommige mensen dus toch nog iets positiefs uit al deze ellende. We waren wel toe aan een feel good-story! Felicitaties voor deze aanstaande coronamoeders zijn dus op z’n plaats!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!