Milou van BZV binnenkort fulltime boerin?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het heeft even geduurd, maar sinds haar optreden bij talkshow Beau begint het erop te lijken dat misschien niet Boerin Annemiek, maar Milou de leukste ‘boerin’ is die we dit jaar in Boer Zoekt Vrouw hebben leren kennen. Het gaat wel nog minimaal een half jaar duren voor we Milou officieel ‘boerin’ mogen noemen: afscheid nemen van haar huis in Frankfurt blijkt knap lastig…

Je hebt als kijker van Boer Zoekt Vrouw dit seizoen sowieso een keer gedacht ‘dat wordt niks met die Milou’. Ze leek een hopeloze match met Zeelandse boer Bastiaan: dit meisje van de stad met een negatief beeld van het boerenleven zou nooit kunnen aarden in zo’n ‘saaie’ omgeving. Gaandeweg draaide Milou steeds meer bij, tot ze uiteindelijk tóch de ware voor Bastiaan bleek te zijn. Inmiddels ziet ze zichzelf binnenkort uitgroeien tot volwaardig boerin…

Milou voor het eerst in talkshow Beau

‘Kan iemand me elke dag zo vertroetelen?’ vraagt Milou bij onderstaande foto. We weten zeker dat haar vriend Boer Bastiaan lief voor haar is, maar voor styling en make-up ben je bij hem aan het verkeerde adres. Milou werd klaargestoomd om bij Beau aan te schuiven. In onze hoofdstad mocht de blondine eindelijk weer even proeven aan het stadse leventje waar ze zo lang verknocht aan was.

Daar zat Milou, eindelijk weer een keer in iets anders dan haar boerderij-outfit. Deze tijdelijke glamour deed haar echter niet terugverlangen naar vroeger. Tegen Beau vertelt Milou dat ze het boerenleven volledig heeft omarmd: over ongeveer een half jaar is ze fulltime boerin!

Lees ook: Milou (BZV) tijdelijk weer even single

Milou nu officieel Boerin?

Hoewel ze tijdens de coronacrisis de hele tijd bij Boer Bastiaan op de boerderij gezeten heeft, wil Milou zich nog geen fulltime boerin noemen. Dat huis in Frankfurt heeft ze nog steeds, en zoals we laatst zagen gaat ze nog altijd graag terug naar deze grote Duitse stad. Toch zit die carrièreswitch eraan te komen. Milou ziet zichzelf over een half jaar definitief naar Zeeland verhuizen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.