Milou van BZV binnenkort fulltime boerin?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het heeft even geduurd, maar sinds haar optreden bij talkshow Beau begint het erop te lijken dat misschien niet Boerin Annemiek, maar Milou de leukste ‘boerin’ is die we dit jaar in Boer Zoekt Vrouw hebben leren kennen. Het gaat wel nog minimaal een half jaar duren voor we Milou officieel ‘boerin’ mogen noemen: afscheid nemen van haar huis in Frankfurt blijkt knap lastig…

Je hebt als kijker van Boer Zoekt Vrouw dit seizoen sowieso een keer gedacht ‘dat wordt niks met die Milou’. Ze leek een hopeloze match met Zeelandse boer Bastiaan: dit meisje van de stad met een negatief beeld van het boerenleven zou nooit kunnen aarden in zo’n ‘saaie’ omgeving. Gaandeweg draaide Milou steeds meer bij, tot ze uiteindelijk tóch de ware voor Bastiaan bleek te zijn. Inmiddels ziet ze zichzelf binnenkort uitgroeien tot volwaardig boerin…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

Milou voor het eerst in talkshow Beau

‘Kan iemand me elke dag zo vertroetelen?’ vraagt Milou bij onderstaande foto. We weten zeker dat haar vriend Boer Bastiaan lief voor haar is, maar voor styling en make-up ben je bij hem aan het verkeerde adres. Milou werd klaargestoomd om bij Beau aan te schuiven. In onze hoofdstad mocht de blondine eindelijk weer even proeven aan het stadse leventje waar ze zo lang verknocht aan was.

Daar zat Milou, eindelijk weer een keer in iets anders dan haar boerderij-outfit. Deze tijdelijke glamour deed haar echter niet terugverlangen naar vroeger. Tegen Beau vertelt Milou dat ze het boerenleven volledig heeft omarmd: over ongeveer een half jaar is ze fulltime boerin!

Lees ook: Milou (BZV) tijdelijk weer even single

Milou nu officieel Boerin?

Hoewel ze tijdens de coronacrisis de hele tijd bij Boer Bastiaan op de boerderij gezeten heeft, wil Milou zich nog geen fulltime boerin noemen. Dat huis in Frankfurt heeft ze nog steeds, en zoals we laatst zagen gaat ze nog altijd graag terug naar deze grote Duitse stad. Toch zit die carrièreswitch eraan te komen. Milou ziet zichzelf over een half jaar definitief naar Zeeland verhuizen.

Laatste nieuws

Foto: Katja Schuurman hurkt op straat in luchtig jurkje

Katja Schuurman deelt een zeer opvallende foto op Instagram. Wat is hier aan de hand, en waarom hurkt ze midden op straat?

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Gerelateerde berichten