Milou van Boer Zoekt Vrouw tijdelijk weer even single

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Bastiaan en zijn Milou leken lang onafscheidelijk. Ondanks dat Milou het liefst een vogeltje zonder kooi gebleven was, zat ze dankzij het coronavirus toch ineens fulltime bij Bastiaan op de boerderij. Nu de restricties een klein beetje zijn opgeheven, mocht het deurtje van de kooi weer even open. Milou vloog meteen uit naar Frankfurt, waar ze officieel nog steeds woont. Daar ging ze met een vreemde man op stap. Vreemd genoeg liet ze het allemaal zien in haar vlog…

Het vlogkanaal heet Boer Bastiaan & Milou, maar we weten allemaal wie de broek aanheeft op Youtube. Ook als Boer Bastiaan tijdelijk uit beeld is, blijft de camera van Milou gewoon draaien. De blondine nam ons mee naar haar thuisstad Frankfurt, waar ze nog steeds een vrijgezellenappartementje huurt. Even weg uit dat saaie Zeeland, en lekker de bloemetjes buiten zetten in een stadse omgeving. Voor zover dat in Duitsland nu toegestaan is natuurlijk.

Lees ook: BZV Milou is echt hondenmens

Milou danst met vreemde man

In haar vlog neemt Milou je mee op haar vrijgezellenweekendje. Ondanks de gedeeltelijke lockdown weet ze zich in Frankfurt nog goed te vermaken. Ze ging meteen haar dansschool in, en zwierde en zwaaide daar aan de arm van een vreemde man. Hoewel vreemd, het schijnt haar vaste danspartner te zijn. We hebben zo’n vermoeden dat Bastiaan niet voor deze Duitser hoeft te vrezen…

Milou toch weer terug bij Bastiaan

Ongeveer halverwege Milou’s nieuwste vlog zien we dat ze toch weer in de trein is gestapt richting het inmiddels vertrouwde Zeeland. Frankfurt was weer leuk, maar ze miste Bastiaan toch best ’n beetje. Hoe vaak ze ook uitzong dat ze niet wil settelen, heeft dit mooie vogeltje blijkbaar toch niet zo’n groot probleem met haar agrarische kooitje. Zolang ze altijd in- en uit kan blijven vliegen, blijft Milou vrolijk fluiten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!