Milou van Boer Zoekt Vrouw tijdelijk weer even single

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Bastiaan en zijn Milou leken lang onafscheidelijk. Ondanks dat Milou het liefst een vogeltje zonder kooi gebleven was, zat ze dankzij het coronavirus toch ineens fulltime bij Bastiaan op de boerderij. Nu de restricties een klein beetje zijn opgeheven, mocht het deurtje van de kooi weer even open. Milou vloog meteen uit naar Frankfurt, waar ze officieel nog steeds woont. Daar ging ze met een vreemde man op stap. Vreemd genoeg liet ze het allemaal zien in haar vlog…

Het vlogkanaal heet Boer Bastiaan & Milou, maar we weten allemaal wie de broek aanheeft op Youtube. Ook als Boer Bastiaan tijdelijk uit beeld is, blijft de camera van Milou gewoon draaien. De blondine nam ons mee naar haar thuisstad Frankfurt, waar ze nog steeds een vrijgezellenappartementje huurt. Even weg uit dat saaie Zeeland, en lekker de bloemetjes buiten zetten in een stadse omgeving. Voor zover dat in Duitsland nu toegestaan is natuurlijk.

Lees ook: BZV Milou is echt hondenmens

Milou danst met vreemde man

In haar vlog neemt Milou je mee op haar vrijgezellenweekendje. Ondanks de gedeeltelijke lockdown weet ze zich in Frankfurt nog goed te vermaken. Ze ging meteen haar dansschool in, en zwierde en zwaaide daar aan de arm van een vreemde man. Hoewel vreemd, het schijnt haar vaste danspartner te zijn. We hebben zo’n vermoeden dat Bastiaan niet voor deze Duitser hoeft te vrezen…

Milou toch weer terug bij Bastiaan

Ongeveer halverwege Milou’s nieuwste vlog zien we dat ze toch weer in de trein is gestapt richting het inmiddels vertrouwde Zeeland. Frankfurt was weer leuk, maar ze miste Bastiaan toch best ’n beetje. Hoe vaak ze ook uitzong dat ze niet wil settelen, heeft dit mooie vogeltje blijkbaar toch niet zo’n groot probleem met haar agrarische kooitje. Zolang ze altijd in- en uit kan blijven vliegen, blijft Milou vrolijk fluiten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.