Milou van Boer Zoekt Vrouw tijdelijk weer even single

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Bastiaan en zijn Milou leken lang onafscheidelijk. Ondanks dat Milou het liefst een vogeltje zonder kooi gebleven was, zat ze dankzij het coronavirus toch ineens fulltime bij Bastiaan op de boerderij. Nu de restricties een klein beetje zijn opgeheven, mocht het deurtje van de kooi weer even open. Milou vloog meteen uit naar Frankfurt, waar ze officieel nog steeds woont. Daar ging ze met een vreemde man op stap. Vreemd genoeg liet ze het allemaal zien in haar vlog…

Het vlogkanaal heet Boer Bastiaan & Milou, maar we weten allemaal wie de broek aanheeft op Youtube. Ook als Boer Bastiaan tijdelijk uit beeld is, blijft de camera van Milou gewoon draaien. De blondine nam ons mee naar haar thuisstad Frankfurt, waar ze nog steeds een vrijgezellenappartementje huurt. Even weg uit dat saaie Zeeland, en lekker de bloemetjes buiten zetten in een stadse omgeving. Voor zover dat in Duitsland nu toegestaan is natuurlijk.

Lees ook: BZV Milou is echt hondenmens

Milou danst met vreemde man

In haar vlog neemt Milou je mee op haar vrijgezellenweekendje. Ondanks de gedeeltelijke lockdown weet ze zich in Frankfurt nog goed te vermaken. Ze ging meteen haar dansschool in, en zwierde en zwaaide daar aan de arm van een vreemde man. Hoewel vreemd, het schijnt haar vaste danspartner te zijn. We hebben zo’n vermoeden dat Bastiaan niet voor deze Duitser hoeft te vrezen…

Milou toch weer terug bij Bastiaan

Ongeveer halverwege Milou’s nieuwste vlog zien we dat ze toch weer in de trein is gestapt richting het inmiddels vertrouwde Zeeland. Frankfurt was weer leuk, maar ze miste Bastiaan toch best ’n beetje. Hoe vaak ze ook uitzong dat ze niet wil settelen, heeft dit mooie vogeltje blijkbaar toch niet zo’n groot probleem met haar agrarische kooitje. Zolang ze altijd in- en uit kan blijven vliegen, blijft Milou vrolijk fluiten.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

Laatste nieuws

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op. 

Foto: Prachtige Hélène Hendriks zorgt voor verademing bij Vandaag Inside

Hélène Hendriks maakt haar volgers weer eens ontzettend gelukkig. De knappe blondine schuift aan bij de heren van Vandaag Inside. 

Gerelateerde berichten