Milou van BZV heeft losse heupen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van Boer Zoekt Vrouw was de Temptation Island-verleidster onder de single vrouwen die het Boer Bastiaan moeilijk moesten maken. De andere dames waren braver, degelijker en klaar voor het boerenleven. Milou viel op: zij wilde niet op de boerderij wonen, was een beetje gemeen tegenover haar concurrenten en hield van uitdagen. Het zal je dus niet verrassen dat sensuele Milou verschrikkelijk losse heupen heeft! Op Instagram laat ze zien hoe soepel ze beweegt. Geen wonder dat Bastiaan als een blok voor haar viel…

Na een aantal maanden non-stop op de boerderij, snakt Milou van Boer Zoekt Vrouw weer naar het stadse. Terrasje, drankje, geluiden die niet van vogels of koeien komen… en dansen! Milou is namelijk volleerd bachatadanseres. Haar afgetrainde lijf verraadde het misschien al, en ook haar algehele houding deed ons als vermoeden dat deze dame een aardig danspasje in huis heeft. Je weet vast wel wat men altijd zegt over vrouwen die kunnen dansen..

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw is ‘lekker klef’

Boer Bastiaan heeft geluk met Milou

Kijkers thuis zagen de soms valse Milou niet zitten. Maar Boer Bastiaan, die in Zeeland weinig in aanraking komt met spannende vrouwen, had zijn keuze stiekem al vrij snel gemaakt. Wulpse Milou zou de zijne worden. Dat hij haar dankzij het coronavirus wekenlang op zijn boerderij heeft kunnen opsluiten was een bonus, maar nu de wereld weer een beetje normaal is zal hij deze dansende blonde dame op een andere manier moeten ‘vangen’. Toch maar een paar danslesjes nemen dan?

BZV Milou snakt naar de dansvloer

In haar meest recente Instagrampost laat Milou haar dansende ‘alter ego’ zien. Naar dit soort filmpjes kunnen we úren kijken! Haar boodschap: ‘wat mis ik dit’. “Binnenkort toch maar weer richting Frankfurt om te trainen. Tips voor Bachata dansen in en rond Zeeland welkom.” Kom je dus uit Zeeland, kan je dansen en wil je graag kennis maken met de sensuele bachata-heupen van Milou? Stuur haar dan snel een DM!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...