Milou van BZV heeft losse heupen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van Boer Zoekt Vrouw was de Temptation Island-verleidster onder de single vrouwen die het Boer Bastiaan moeilijk moesten maken. De andere dames waren braver, degelijker en klaar voor het boerenleven. Milou viel op: zij wilde niet op de boerderij wonen, was een beetje gemeen tegenover haar concurrenten en hield van uitdagen. Het zal je dus niet verrassen dat sensuele Milou verschrikkelijk losse heupen heeft! Op Instagram laat ze zien hoe soepel ze beweegt. Geen wonder dat Bastiaan als een blok voor haar viel…

Na een aantal maanden non-stop op de boerderij, snakt Milou van Boer Zoekt Vrouw weer naar het stadse. Terrasje, drankje, geluiden die niet van vogels of koeien komen… en dansen! Milou is namelijk volleerd bachatadanseres. Haar afgetrainde lijf verraadde het misschien al, en ook haar algehele houding deed ons als vermoeden dat deze dame een aardig danspasje in huis heeft. Je weet vast wel wat men altijd zegt over vrouwen die kunnen dansen..

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw is ‘lekker klef’

Boer Bastiaan heeft geluk met Milou

Kijkers thuis zagen de soms valse Milou niet zitten. Maar Boer Bastiaan, die in Zeeland weinig in aanraking komt met spannende vrouwen, had zijn keuze stiekem al vrij snel gemaakt. Wulpse Milou zou de zijne worden. Dat hij haar dankzij het coronavirus wekenlang op zijn boerderij heeft kunnen opsluiten was een bonus, maar nu de wereld weer een beetje normaal is zal hij deze dansende blonde dame op een andere manier moeten ‘vangen’. Toch maar een paar danslesjes nemen dan?

BZV Milou snakt naar de dansvloer

In haar meest recente Instagrampost laat Milou haar dansende ‘alter ego’ zien. Naar dit soort filmpjes kunnen we úren kijken! Haar boodschap: ‘wat mis ik dit’. “Binnenkort toch maar weer richting Frankfurt om te trainen. Tips voor Bachata dansen in en rond Zeeland welkom.” Kom je dus uit Zeeland, kan je dansen en wil je graag kennis maken met de sensuele bachata-heupen van Milou? Stuur haar dan snel een DM!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten