Milou van Boer Zoekt Vrouw geeft lesje in de natuur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nooit opgelet bij biologie? Milou (BZV) maakt natuuronderwijs weer leuk! De blondine laat zien dat ze verstand heeft van álles wat groeit!

Als wij witlof waren, zouden we ook de grond uit schieten zodra Milou van Boer Zoekt Vrouw met een gietertje langsliep. Was het maar zo makkelijk! De blonde boerin laat van dichtbij zien hoe het zit met haar groenten…

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw: Ik voel me ZO Pretty!

Milou (BZV) is goed met witlof

Terwijl de machines voor de oogst op de achtergrond hun werk doen, laat Milou zien waar witlof nou vandaan komt: niet met de ooievaar, en ook niet groeiend aan bomen. Ze worden door een legertje grote machines uit de grond getrokken! In een educatief verantwoord filmpje op Instagram leest ze je de les:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten