Milou Rietjens (BZV) is de grootste dierenvriend op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van Boer Zoekt Vrouw is een echte dierenvriend en knuffelt alle zachte diertjes. Natuurlijk blijft ze zelf het liefste diertje

Milou Rietjens ken je natuurlijk nog van haar deelname aan het programma Boer Zoekt Vrouw. En hoewel haar BzV avontuur niet eindigde in een succesvolle relatie, heeft Milou aan het programma wel een hoop fans overgehouden. En met hen deelt ze vaak leuke momenten uit haar leven. Hoe langer je Milou volgt, des te duidelijker het wordt dat ze echt wel thuis hoorde in Boer Zoekt Vrouw. Milou is namelijk een echte dierenvriend. Het maakt haar niet uit of ze een paard, hond of geitje tegenover zich heeft. Ze knuffelt graag met alle lieve beestjes van de wereld.

Lees ook: Milou Rietjens deelt leuke foto’s!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@miloumartina)

Milou en haar paard

Je zou het niet verwachten, maar Milou begint langzaam steeds meer te veranderen in een paardenmeisje. Nog even en ze kan meespelen in de film van Britt Dekker. Hoewel ze nog liever niet op het paard rijdt, vind ze er mee knuffelen al stukken minder eng. En het levert zo’n leuke foto op. Een paard past heel goed bij Milou. De dieren worden toch wel vaak gekoppeld aan termen als gracieus en elegant, en laat Milou dat nou allemaal zijn en meer. Misschien toch maar tijd voor Milou om haar eigen knuffelpaard te nemen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@miloumartina)

Milou en haar trouwe viervoeter

Als je Milou tegenkomt, dan is de kans groot dat ze haar hondje op sleeptouw heeft. Milou gaat namelijk nergens heen zonder haar trouwe viervoeter. De twee zijn onafscheidelijk van elkaar. Ze vindt dan ook niks fijner dan hele middagen lekker knuffelen met haar lieve vriendje. Misschien dat het daarom niks geworden is met boer Bastiaan, Milou heeft al lang iemand om lekker mee te kunnen knuffelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@miloumartina)

Milou en haar geitjes

Milou is dus een ongelofelijke dierenvriend. Alle dieren die ze tegenkomt, daar heeft ze wel een klik mee. En hoe liever de dieren zijn, des te meer wilt ze er mee knuffelen. Dus toen ze oog in oog stond met een groep geitjes, kon ze natuurlijk niet anders dan er even bij kruipen. Dat vonden de geitjes op zich niet erg, die waren alleen meer geïnteresseerd in het jasje van Milou en niet zozeer in de blondine zelf. Het is maar duidelijk dat geiten geen goede smaak hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@miloumartina)

Overal puppy’s

Jong, klein, groot, oud, Milou houdt van alle dieren. En ze is op een missie alle dieren van de wereld in haar armen te  kunnen houden. Daarom was ze ook intens gelukkig toen ze even een roedel jonge puppy’s op schoot mocht hebben. De hondjes lijken het ook enorm naar hun zin te hebben. Niet heel gek als je de hele dag mag knuffelen met Milou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@miloumartina)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.