Foto: Luchtig geklede Miljuschka Witzenhausen zit onder de spetters

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka is een dame die wel houdt van een beetje vieze plaatjes. Maar dit plaatje is toch wel het hoogtepunt.

Helemaal bevlekt gaat Miljuschka Witzenhausen op de foto

De knappe brunette heeft een nieuw vies plaatje op het internet gezet, maar hij is net vies om de reden die je zou verwachten. Miljuschka ziet er namelijk letterlijk een beetje viezig uit op het plaatje. De normaal zo knappe dame is van top tot teen helemaal bedekt met modder. Wat de knappe dame allemaal heeft uitgespookt zegt ze er niet bij, maar het lijkt er op alsof ze even flink in de modder heeft lopen rollen. Nu houdt Miljuschka er natuurlijk wel ontzettend van om buiten te zijn, dus het kan zijn dat tijdens een van haar buitensportmomentjes ze zo enthousiast werd dat ze door de modder is gaan rollen. Of ze heeft een klein ongelukje gehad en viel de sloot in. Wat het ook is, Miljuschka zit van top tot teen onder de vieze smurrie.

Lees ook: Foto: Miljuschka Witzenhausen laat volgers genieten van oud kiekje in speels pakje

Miljuschka houdt ervan om buiten te filmen

De knappe brunette heeft duidelijk een band met de natuur. Dat zie je ook wel, want de meeste van haar goede foto’s zijn buiten gemaakt. kijk maar even mee naar dit heerlijke kiekje, waar Miljuschka net de zee uit komt lopen. Zoals je ziet werkt het gewoon goed om Miljuschka in een weinig verhullend pakje in de natuur neer te zetten. Dan krijg je eigenlijk altijd wel een verbluffend resultaat te zien. Miljuschka zelf vindt het heerlijk om zo op de foto te mogen. Dan kan ze maar weer eens laten zien dat je niet het klassiek perfecte nodig hebt om verleidelijk over te komen op beeld. Met haar foto’s verleidt Miljuschka niet alleen alle mannen van Nederland, maar ze weet ook alle vrouwen van het land te inspireren.
Miljuschka is lief voor zichzelf in verleidelijke plaatjes

Als er iets is wat Miljuschka de afgelopen jaren heeft geleerd en aan anderen heeft geprobeerd te leren, dan is het dat je niet te streng moet zijn voor jezelf. Dat merk je ook wel aan de foto’s die de knappe dame plaatst op haar INstagram. Daar laat ze zich namelijk zonder schaamte van haar beste kant zien. En die foto’s worden natuurlijk ontzettend geliefd door haar volgers. Die zwijmelen helemaal bij het idee van een half aangeklede Miljuschka. De foto’s die ze dan ook plaatst krijgen meer dan genoeg aandacht. Voor Miljuschka is dat alleen maar de bevestiging dat het niet veel uitmaakt hoe je er uit ziet, zolang je maar lekker in je vel zit. Dan kan je de meest verleidelijke foto’s maken. Natuurlijk is de brunette erg blij met het feit dat iedereen zo zwijmelt over haar foto’s. Daarom beloont ze haar volgers ook zo vaak met van die leuke kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.