Miljuschka Witzenhausen maakt diepe indruk met verleidelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen maakt een verpletterende indruk met haar nieuwe verleidelijke foto. Daarmee blaast ze alle mannen omver. 

De populaire chefkok Miljuschka Witzenhausen is van veel meer bekend dan alleen van haar lekkere gerechten. Zo staat ze er ook om bekend dat ze zelf ook een heerlijk snoepje is. Miljuschka is daadwerkelijk om op te eten. En dat wordt door veel mensen openlijk erkend. Ze plaatste op haar Instagram account een foto die alleen maar te omschrijven is als extreem aantrekkelijk en verleidelijk. En die foto zorgt ervoor dat veel mannen nu thuis achterover van hun stoel vallen. Een ding is zeker, Miljuschka heeft het nog steeds in zich.

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen vergeet kleding aan te trekken op ijskoude foto
Miljuschka heeft prachtige ogen op deze schitterende foto

er zijn maar weinig dingen aan Miljuschka zo mooi als haar ogen. Die fonkelen als kleine diamantjes. Met haar prachtige ogen weet Miljuschka altijd goed de aandacht te trekken van haar volgers. Die zijn gelijk enthousiast op het moment dat ze Miljuschka in de ogen aan kunnen kijken. Ze zijn dan gelijk helemaal betoverd door haar schoonheid en kunnen niet meer wegkijken. Miljuschka weet zo iedereen voor zich te winnen.

Miljuschka is zoetekauw op spannend filmpje

Dat Miljuschka zelf heel erg zoet was, dat was inmiddels wel bekend. Maar dat ze ook enorm van  zoetigheid wist, dat is wel duidelijk na het zien van dit filmpje. Miljuschka is daarop heerlijk in de weer met een bus slagroom. En zoals iedere Nederlander weet: je kan nooit teveel slagroom op je chocolademelk hebben. Miljuschka besluit juist daarover een leuk filmpje te maken, om iedereen een beetje op te warmen tijdens de koude winterdagen. Miljuschka weet wel wat de mensen willen. Namelijk een beetje kunnen lachen, een warme gloed tijdens de winter en een prachtige dame om naar te kunnen kijken. En laat Miljuschka nou eens alle drie die dingen leveren met haar bijzondere filmpje. Als het filmpje van Miljuschka trouwens bevalt, dan moet je zeker haar Instagram account in de gaten houden. Daar kan je namelijk nog veel meer van dit soort leuke en korte video’s terug zien.
Miljuschka bewijst met leuke foto dat ze de mooiste chef van Nederland is

Er zijn in Nederland een hoop chefs. Ze staan misschien niet allemaal te pronken op Instagram, maar ze zijn er toch echt. Hoe bewijs je binnen die groep nou dat je de allermooiste van het land bent? Nou, deze foto van Miljuschka zou daar nog wel eens bij kunnen helpen. Je ziet Miljuschka in haar volle glorie. Je ziet haar prachtige lach, haar geweldige en haar mooi golvend bruin haar. Je krijgt op die manier goed het totaal plaatje van Miljuschka mee. En wat een plaatje is dat. Je ziet al meteen waarom Miljuschka bestempeld wordt als de mooiste chef van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.