Miljuschka Witzenhausen laat volgers schrikken met griezelige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Meestal is Miljuschka een hartstikke lieve vrouw, maar op Halloween dan jaagt ze het liefste al haar volgers de stuipen op het lijf. 

Door deze ondeugende foto van Miljuschka Witzenhausen krijg jij zin in Oktoberfest!

Heksje Miljuschka lust je rauw

Heksje Miljuschka ziet er misschien nog steeds enorm verleidelijk uit, maar laat je niet van de wijs brengen. Voor je het weet heeft ze je gewonnen met haar pure aantrekkingskracht en ga je deze Halloween zo de ketel in. Dan maakt ze de lekkerste Halloween gerechten van je en wordt het pas echt griezelen geblazen. Het is niet heel verassend dat Miljuschka zelfs als heks, met de heftige oogschaduw en de zwarte hoed, nog steeds enorm aantrekkelijk is. Het maakt waarschijnlijk niet zoveel uit wat Miljuschka aantrekt, ze is altijd beeldschoon. Zelfs dus in een heksenkostuum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka geeft feestjes van een ander niveau

Niet alleen met haar outfit heeft de beeldschone kokkin erg goed uit gepakt. Ze heeft namelijk een eigen Halloween feestje gegeven en daarvoor heeft Miljuschka de schouders er flink onder gezet. Haar oude schuur toverde ze om tot lasergame baan en ze maakte allemaal versieringen, Halloween hapjes en drankjes en hees iedereen in een Halloween kostuum. Het mag duidelijk zijn dat Miljuschka feestjes geeft op een heel ander niveau. Geen droog stukje cake in een kringetje in de woonkamer, maar groots uitpakken. Koste nog moeite werden gespaard om van Miljuschka haar Halloween feestje een groot succes te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Wat wordt het volgende Miljuschka feestje?

Halloween zit er voor Miljuschka dus alweer op. Dat roept wel de vraag op wat dan het volgende feestje wordt waar Miljuschka zich op kan gaan focussen. Misschien wel een elegant Oudejaarsfeestje, of een romantisch Valentijns diner. De opties zijn eindeloos. Gasten moeten dan natuurlijk wel verkleed komen. Dat is een beetje de regel bij Miljuschka. Zo was ze met Oktoberfeest ook al in een traditionele Duitse outfit gekleed. En dat stond haar destijds natuurlijk geweldig. Miljuschka houdt ervan om zich te verkleden, al helemaal als er een feestje voor de deur staat. En tot nu toe pakt dat eigenlijk altijd goed uit. Het is dus wachten op de volgende spannende outfit waarmee Miljuschka je gaat verassen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...