Miljuschka Witzenhausen laat enorme tomaten zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen heeft een verborgen talent. Wat ze niet verborgen houdt zijn haar tomaten. Die deelt ze online namelijk in vol zicht op Instagram.

Miljuschka Witzenhausen promoot de nieuwste oplage van haar eigen magazine, simpelweg Miljuschka Magazine. Het is alweer de vierde in de reeks. Dit keer staat er onder meer alles over tomaten in. Ze dienen echter voor een hoger, nog smakelijker doel.

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen zegt nee tegen smerige foto’s

Miljuschka fris en fruitig als altijd

Haar altijd vrolijke karakter en zonnige glimlach komen beide goed naar voren op de foto. Allebei deze “attributen” zien we ook maar al te vaak terug komen als ze aan tafel staat bij RTL Boulevard. Wat wel een toegevoegde attribuut is die direct opvalt zijn haar “tomaten” en haar jongleer talent. Dit heeft ze erg lang verborgen kunnen houden, maar nu zien we toch dat Miljuschka nog veel meer kan dan koken en presenteren. Alsof dat nog niet genoeg was gooit de 36-jarige tv-kok alles in de strijd voor de promotie van haar eigen magazine. Je moet het er maar voor over hebben trouwens. Helemaal naar het zonnige Italië om daar op een open veld, in de hitte, tomaten te gooien. Miljuschka blijft blijkbaar gewoon lekker bezig en reist wat rond ondertussen op dit grote continent. Voor nummer 4 van het magazine kon de Amsterdamse ook bijna niet anders. Dat nummer gaat namelijk over het Zuid-Europese land. Iets dat overigens ook steeds in maten toeneemt, zijn haar taken in haar uiteenlopende carrière.

Kleine Miljuschka’s activiteiten blijven maar groeien

Miljuschka houdt ervan om zich met grote objecten én grote personen te bemoeien in haar werk. Zo presenteert ze het programma Obese op RTL 5 bijvoorbeeld. Door haar maar al te slanke postuur, te midden van alle “grotere” personen, valt de presentatrice zeker op. Iets groots dat recent bekend werd is dat al haar recepten nu via de flits bezorger Flink beschikbaar zijn om te bestellen. Zelf tomaten gaan snijden wordt daardoor totaal overbodig. Sterker nog, deze pureren is ook al niet meer nodig. Wat daarnaast dus ook nog opvalt zijn de reuze tomaten. Waarschijnlijk goed voor de foto’s, want daardoor lijkt de verhouding nog wat beter. Miljuschka ziet er wederom stralend uit op de foto en heeft zelfs een tomaatachtige jurk voor de gelegenheid aangedaan. Een en al gezondheid is deze vrouw. Het magazine waar ze nog even de laatste paar exemplaren van wilt verkopen is vast ook niet je typische menukaart bij de snackbar. 

Tomaten blijven niet eeuwig rijp

Of Miljuschka met haar onderschrift de tomaten of het magazine zelf bedoeld is niet geheel duidelijk. Het lijkt er op dat een van de twee binnenkort niet meer beschikbaar is. Waarschijnlijk gaat het om het magazine, want het is al een tijdje terug dat deze foto is genomen. De tomaten zullen onderhand wel verwerkt zijn in een pastagerecht of zijn weggegooid. Gooien lijkt Miljuschka een kei in, met tomaten en recepten dan. Kortingen voor haar magazine of andere aanbiedingen vindt je helaas niet bij deze zakelijke vrouw. De tomaten passen overigens wel perfect bij haar imago als “gezonde chef”. Een vette hap en dus ook jongleren met kroketten in een frietzaak? Dat gaan we niet terugzien in het magazine van de tv-kok en presentatrice.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!