‘MIljuschka Witzenhausen is het meest Perfecte Plaatje’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De hoofdprijs in het programma Het Perfecte Plaatje is nog niet uitgedeeld, maar de gemiddelde man weet het al: Miljuschka Witzenhausen gaat de show met gemak winnen…

Het Perfecte Plaatje is pas net onderweg, maar de winnares mag wat jullie betreft al bekendgemaakt worden: Miljuschka Witzenhausen! De presentatrice liet meteen zien dat zij niet alleen van de camera houdt, maar dat de camera ook van háár houdt!

Miljuschka is nu al een Perfect Plaatje

Het deelnemersveld is interessant, mooi en aan elkaar . Vooral de deelnemende vrouwen hebben veel affiniteit met een fotocamera. Toch hebben onze bezoekers duidelijk één favoriet. Miljuschka Witzenhausen is volgens hen Het Perfecte Plaatje: 50% van de stemmen gingen naar de tv-kok. Victoria Koblenko kon het haar met 30% niet moeilijk genoeg maken. Bibi Breijman (16%) moet vrezen voor een vroege exit

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!