‘MIljuschka Witzenhausen is het meest Perfecte Plaatje’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De hoofdprijs in het programma Het Perfecte Plaatje is nog niet uitgedeeld, maar de gemiddelde man weet het al: Miljuschka Witzenhausen gaat de show met gemak winnen…

Het Perfecte Plaatje is pas net onderweg, maar de winnares mag wat jullie betreft al bekendgemaakt worden: Miljuschka Witzenhausen! De presentatrice liet meteen zien dat zij niet alleen van de camera houdt, maar dat de camera ook van háár houdt!

Miljuschka is nu al een Perfect Plaatje

Het deelnemersveld is interessant, mooi en aan elkaar gewaagd. Vooral de deelnemende vrouwen hebben veel affiniteit met een fotocamera. Toch hebben onze bezoekers duidelijk één favoriet. Miljuschka Witzenhausen is volgens hen Het Perfecte Plaatje: 50% van de stemmen gingen naar de tv-kok. Victoria Koblenko kon het haar met 30% niet moeilijk genoeg maken. Bibi Breijman (16%) moet vrezen voor een vroege exit

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten