Miljuschka Witzenhausen bereikt hoogtepunt in mooie jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice en tv-kokkin Miljuschka Witzenhausen beleeft een bijzondere mijlpaal op Instagram, waar ze de 900.000 volgers haalde.

Miljuschka Witzenhausen is een van de meest leuke mensen op de Nederlandse telvisie. Met haar positieve uitstraling, haar geweldige recepten en natuurlijk haar fantastische looks heeft de prachtige brunette een uitstraling waar je u tegen zegt. Miljuschka valt niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Waar ze ook niet meer weg te denken valt, is van Instagram. Zeker nu niet, aangezien ze een gigantische mijlpaal heeft bereikt. Miljuschka heeft namelijk de 900 duizend volgers gehaald op Instagram. En dat is reden voor een feestje. Voor dat feestje trekt ze echter wel een bijzondere jurk aan.

Lees ook: Video: Miljuschka Witzenhausen toont een aangename verassing onder haar regenjas
Miljuschka lijkt te stralen op nieuwe foto

Op haar nieuwste foto lijkt Miljuschka wel te stralen. Met een ontzettend grote lach op haar gezicht poseert ze tussen de ballonen. Op die ballonen staat precies aangegeven hoeveel volgers ze op dit moment heeft. Dat aantal stijgt natuurlijk alleen nog maar meer. Want Miljuschka is een ontzettend leuke en gezellige dame met een bijzonder goed uiterlijk, om te volgen op Instagram. Met een beetje Miljuschka op je feed, wordt je dag alleen nog maar beter. En dat wil je. Genoeg reden dus om Miljuschka te volgen. Als je tenminste niet een van de 900 duizend mensen bent die dat al doet. Als je dat wel bent, dan snap je precies wat er zo leuk is aan Miljuschka.
Miljuschka deelt huismoeder-frustraties met leuke video

In haar video’s die Miljuschka op Instagram deelt, geeft ze altijd op een luchtige en grappige manier een herkenbare situatie uit haar leven weer. Soms dan gaat het over vakanties die niet door gaan en in dit geval is het een moeders frustratie wanneer ze na haar kinderen thuis komt. Dan vindt Miljuschka namelijk alle troep die haar kinderen achterlaten. Miljuschka weet met haar video’s een hele grote groep mensen te bereiken en te vermaken. Misschien binnenkort toch maar eens tijd om Miljuschka haar eigen programma te geven. Iets in de trend van de TV-Kantine. Typetjes is ze overduidelijk erg goed in.
Miljuschka neemt ook genoeg tijd voor zichzelf op ontspannen foto

Zoals je ziet neemt Miljuschka, ondanks haar drukke bestaan, nog genoeg tijd om even tot rust te komen. Dat doet ze dan lekker thuis op de bank, in haar comfortabele pak. Soms heeft Miljuschka even de behoefte om helemaal uit te schakelen. Haar telefoon weg, geen social media en even tot haarzelf komen. En dat doet ze natuurlijk in de meest comfortabele kleding die ze maar kan vinden. Maar Miljuschka combineert comfort met een stukje verleiding, dat wordt op deze foto wel duidelijk. Daarmee toont Miljuschka maar weer eens aan dat een vrouw op haar mooist is als ze compleet op haar gemak is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eurovisie-zanger Joost Klein harkt dankzij deze foto nú al de 12 punten van veel landen binnen

Joost Kleine weet wel hoe hij de gemoederen bezig moet houden. Met zijn nieuwe foto houdt hij mensen flink nieuwsgierig.

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...