Mikky Kiemeney geniet van overwinning Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar liet Mikky Kiemeney via Instagram blijken hoe trots ze is op haar voetballende vriend Frenkie de Jong. Vooral zijn interview maakte indruk op de blondine…

Na een moeizame eerste helft won het Nederlands Elftal uiteindelijk met 7-0. Frenkie de Jong stond natuurlijk in de basis en speelde opnieuw een erg goeie wedstrijd. Na de wedstrijd deelde zijn vriendin Mikkie Kiemeney via een Instagram Story hoe blij en trots ze is. Pass-percentages, gemaakte meters en balbezit boeien haar niet zo veel, maar hoe haar vriend tijdens interviews voor de dag komt – dáár blijft Mikky voor kijken!

Lees ook: ZIEN: Nederlands elftal maakt wéér statement in nieuwe videoclip Snelle

Tussenstand WK-kwalificatie

Met deze overwinning stijgen we naar de tweede plek in de WK-kwalificatiepoule. Het ging de eerste helft nog een beetje stroef, maar toen Nederland de ban eenmaal gebroken had rekende het snel af met Gibraltar. Na de 1-0 van Steven Berghuis ging het vooral in de tweede helft erg snel: binnen de kortste keren stond het 5-0 en was de hoop van Gibraltar al lang vervlogen. Oranje maakte er vervolgens via Memphis Depay en Donny van de Beek nog 7-0 van. We hadden de doelpunten hard nodig na het verlies tegen Turkije en de zuinige overwinning tegen Letland. Gaan we het WK dan toch halen? Oranje kan alle support, zeker ook die van Mikky Kiemeney, goed gebruiken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!