Mikky Kiemeney geniet van overwinning Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar liet Mikky Kiemeney via Instagram blijken hoe trots ze is op haar voetballende vriend Frenkie de Jong. Vooral zijn interview maakte indruk op de blondine…

Na een moeizame eerste helft won het Nederlands Elftal uiteindelijk met 7-0. Frenkie de Jong stond natuurlijk in de basis en speelde opnieuw een erg goeie wedstrijd. Na de wedstrijd deelde zijn vriendin Mikkie Kiemeney via een Instagram Story hoe blij en trots ze is. Pass-percentages, gemaakte meters en balbezit boeien haar niet zo veel, maar hoe haar vriend tijdens interviews voor de dag komt – dáár blijft Mikky voor kijken!

Lees ook: ZIEN: Nederlands elftal maakt wéér statement in nieuwe videoclip Snelle

Tussenstand WK-kwalificatie

Met deze overwinning stijgen we naar de tweede plek in de WK-kwalificatiepoule. Het ging de eerste helft nog een beetje stroef, maar toen Nederland de ban eenmaal gebroken had rekende het snel af met Gibraltar. Na de 1-0 van Steven Berghuis ging het vooral in de tweede helft erg snel: binnen de kortste keren stond het 5-0 en was de hoop van Gibraltar al lang vervlogen. Oranje maakte er vervolgens via Memphis Depay en Donny van de Beek nog 7-0 van. We hadden de doelpunten hard nodig na het verlies tegen Turkije en de zuinige overwinning tegen Letland. Gaan we het WK dan toch halen? Oranje kan alle support, zeker ook die van Mikky Kiemeney, goed gebruiken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!