Met welke vrijgezelle vrouw zou jij wel een beschuitje willen eten?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijd voor een polletje: met welke van deze vier zeer vrijgezelle dames zou jij wel een beschuitje willen eten? Met wie zou jij je wel een romantisch dinertje bij kaarslicht kunnen voorstellen? Is het Geraldine Kemper, Maan de Steenwinkel, Celine Huijsmans of toch Puck Moonen?

De meesten van ons zouden natuurlijk een date met alle vier deze dames willen hebben. Maar, als je nu écht moest kiezen, welke van deze vier dames zou er dan bij jou aan tafel zitten?

[poll id=”46″]

Geraldine Kemper

Is de experimentele, ietwat ondeugende Geraldine Kemper iets voor jou? Een ding is zeker: jullie date zal in ieder geval niet saai worden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op

Maan de Steenwinkel

Of loop je eerder warm voor de muzikale brunette Maan de Steenwinkel? Wie op date met zangeres Maan gaat, kan er wel voor de volle 100% vanuit gaan dat hij in de karaokebar belandt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Celine Huijsmans

Misschien ga je wel liever met presentatrice/radioster Celine Huijsmans op pad. Met deze praatgrage blondine zullen er in ieder geval geen ongemakkelijke stiltes vallen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Celine (@celinehuijsmans) op

Puck Moonen

Of kies je toch echt liever voor een lekker sportieve date met wielrenster Puck Moonen? Het zou wel een win-winsituatie zijn. Op pad met Puck én een goede conditie kweken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.

Gerelateerde berichten