Met welke vrijgezelle vrouw zou jij wel een beschuitje willen eten?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijd voor een polletje: met welke van deze vier zeer vrijgezelle dames zou jij wel een beschuitje willen eten? Met wie zou jij je wel een romantisch dinertje bij kaarslicht kunnen voorstellen? Is het Geraldine Kemper, Maan de Steenwinkel, Celine Huijsmans of toch Puck Moonen?

De meesten van ons zouden natuurlijk een date met alle vier deze dames willen hebben. Maar, als je nu écht moest kiezen, welke van deze vier dames zou er dan bij jou aan tafel zitten?

[poll id=”46″]

Geraldine Kemper

Is de experimentele, ietwat ondeugende Geraldine Kemper iets voor jou? Een ding is zeker: jullie date zal in ieder geval niet saai worden!

Maan de Steenwinkel

Of loop je eerder warm voor de muzikale brunette Maan de Steenwinkel? Wie op date met zangeres Maan gaat, kan er wel voor de volle 100% vanuit gaan dat hij in de karaokebar belandt.

Celine Huijsmans

Misschien ga je wel liever met presentatrice/radioster Celine Huijsmans op pad. Met deze praatgrage blondine zullen er in ieder geval geen ongemakkelijke stiltes vallen!

Puck Moonen

Of kies je toch echt liever voor een lekker sportieve date met wielrenster Puck Moonen? Het zou wel een win-winsituatie zijn. Op pad met Puck én een goede conditie kweken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.