Met welke vrijgezelle vrouw zou jij wel een beschuitje willen eten?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijd voor een polletje: met welke van deze vier zeer vrijgezelle dames zou jij wel een beschuitje willen eten? Met wie zou jij je wel een romantisch dinertje bij kaarslicht kunnen voorstellen? Is het Geraldine Kemper, Maan de Steenwinkel, Celine Huijsmans of toch Puck Moonen?

De meesten van ons zouden natuurlijk een date met alle vier deze dames willen hebben. Maar, als je nu écht moest kiezen, welke van deze vier dames zou er dan bij jou aan tafel zitten?

[poll id=”46″]

Geraldine Kemper

Is de experimentele, ietwat ondeugende Geraldine Kemper iets voor jou? Een ding is zeker: jullie date zal in ieder geval niet saai worden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op

Maan de Steenwinkel

Of loop je eerder warm voor de muzikale brunette Maan de Steenwinkel? Wie op date met zangeres Maan gaat, kan er wel voor de volle 100% vanuit gaan dat hij in de karaokebar belandt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Celine Huijsmans

Misschien ga je wel liever met presentatrice/radioster Celine Huijsmans op pad. Met deze praatgrage blondine zullen er in ieder geval geen ongemakkelijke stiltes vallen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Celine (@celinehuijsmans) op

Puck Moonen

Of kies je toch echt liever voor een lekker sportieve date met wielrenster Puck Moonen? Het zou wel een win-winsituatie zijn. Op pad met Puck én een goede conditie kweken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten