Met deze tips wordt thuiswerken een stuk makkelijker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met deze vier tips wordt thuiswerken toch net even een stukje makkelijker!

Thuiswerken, het ziet er naar uit dat het werken vanuit huis nog wel een tijdje de norm blijft. Of je er nu fan van bent of het liefst zo snel mogelijk weer naar kantoor gaat: met deze vier tips wordt thuiswerken voor jou een stuk makkelijker!

Tip 1: zorg voor een opgeruimde werkplek

Het is een kleine moeite, maar het maakt een groot verschil: het opruimen van je werkplek. Een opgeruimde en georganiseerde werkplek zorgt namelijk voor rust. Bovendien raak je ook minder snel afgeleid door rondslingerende spullen en ben je een stuk productiever!

Tip 2: haal alle benodigde spullen in huis

Thuiswerken wordt een stuk makkelijker als je alle benodigdheden bij de hand hebt. Het werken met twee schermen is dan ook een stuk relaxter dan het kleine scherm van je laptop. Heb je zelf niet standaard twee grote schermen staan? Overleg dan even met je werkgever of het mogelijk is om tijdelijk je beeldschermen van kantoor thuis neer te zetten!

Tip 3: Leuk je werkplek een beetje op

Onze thuiswerkplekken horen vaak niet bij de ruimtes in huis waar we de meeste aandacht aan hebben besteed. Maar daar kunnen we wat aan doen! Maak het thuiswerken wat makkelijker door je werkruimte een opfrisbeurt te geven. Je voelt je namelijk een stuk beter als je de dag doorbrengt in een gezellige ruimte!

Tip 4: Houd je normale routine aan

Met al dat thuiswerken schiet onze gewoonlijke routine er nog wel eens bij in. Het lijkt in eerste instantie wel lekker, achter je computer kruipen in je trainingsbroek, maar op de lange termijn zal het je niet veel goeds doen. Volgens experts is het aanhouden van je normale routine de beste manier om productief te blijven.

Lees ook: Bouw je eigen ultieme mancave in drie stappen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.