Met deze tips wordt thuiswerken een stuk makkelijker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met deze vier tips wordt thuiswerken toch net even een stukje makkelijker!

Thuiswerken, het ziet er naar uit dat het werken vanuit huis nog wel een tijdje de norm blijft. Of je er nu fan van bent of het liefst zo snel mogelijk weer naar kantoor gaat: met deze vier tips wordt thuiswerken voor jou een stuk makkelijker!

Tip 1: zorg voor een opgeruimde werkplek

Het is een kleine moeite, maar het maakt een groot verschil: het opruimen van je werkplek. Een opgeruimde en georganiseerde werkplek zorgt namelijk voor rust. Bovendien raak je ook minder snel afgeleid door rondslingerende spullen en ben je een stuk productiever!

Tip 2: haal alle benodigde spullen in huis

Thuiswerken wordt een stuk makkelijker als je alle benodigdheden bij de hand hebt. Het werken met twee schermen is dan ook een stuk relaxter dan het kleine scherm van je laptop. Heb je zelf niet standaard twee grote schermen staan? Overleg dan even met je werkgever of het mogelijk is om tijdelijk je beeldschermen van kantoor thuis neer te zetten!

Tip 3: Leuk je werkplek een beetje op

Onze thuiswerkplekken horen vaak niet bij de ruimtes in huis waar we de meeste aandacht aan hebben besteed. Maar daar kunnen we wat aan doen! Maak het thuiswerken wat makkelijker door je werkruimte een opfrisbeurt te geven. Je voelt je namelijk een stuk beter als je de dag doorbrengt in een gezellige ruimte!

Tip 4: Houd je normale routine aan

Met al dat thuiswerken schiet onze gewoonlijke routine er nog wel eens bij in. Het lijkt in eerste instantie wel lekker, achter je computer kruipen in je trainingsbroek, maar op de lange termijn zal het je niet veel goeds doen. Volgens experts is het aanhouden van je normale routine de beste manier om productief te blijven.

Lees ook: Bouw je eigen ultieme mancave in drie stappen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!