Met deze beroemde vrouwen had overleden Friends-acteur Matthew Perry een relatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een slechte dag voor alle fans van Friends. Want acteur Matthew Perry is overleden. ‘Chandler’ stond natuurlijk bekend om zijn uitstekende timing en gevoel voor humor, maar wist je dat hij ook ontzettend populair was bij de vrouwen? Deze beroemde dames wist hij in betere tijden te schaken…

Friends-acteur scharrelde flink wat vrouwen bij elkaar

De bekende acteur Matthew Perry werd overleden aangetroffen in zijn huis in Los Angeles. Daarmee is de wereld weer een superster kwijt. Matthew Perry ken je waarschijnlijk nog het beste van zijn rol als Chandler Bing in de serie Friends. En daarmee heeft de acteur toch wel veel punten weten te scoren bij het televisiekijkend publiek op deze wereld. Maar de vrolijke grapjas heeft ook een hoop mooie vrouwen mogen daten in zijn leven. We hebben om het makkelijk te makken even een overzichtje gemaakt.

Valerie Bertinelli en Matthew Perry gingen goed samen

Matthew Perry had vroeger een ontzettend geheime zoensessie met Valerie Bertinelli, terwijl haar toenmalige man, Eddie Van Halen, een paar meter verderop bewusteloos lag. En dat was toch wel een beetje bijzonder. Het gaf aan dat Matthew Perry toch meer een rock imago had dan mensen dachten. Zelf zei hij daarover: “Valerie en ik hadden een lange, uitgebreide zoensessie. Het gebeurde – misschien voelde ze hetzelfde als ik. Ik vertelde haar dat ik er al heel lang over had nagedacht om dat te doen, en ze had het meteen tegen me gezegd.”

Gwyneth Paltrow en Matthew Perry doken de kast in

Met Gwyneth Paltrow had Matthew Perry een erg kort ‘avontuurtje in een kast’, de zomer voordat Friends in 1994 werd uitgezonden. Blijkbaar was het niet heel serieus tussen de twee, maar het was spannend genoeg om het op te schrijven in zijn boek destijds. Hij hoopte wel dat Gwyneth hem daarom niet zou haten. De blonde actrice ken je misschien nog wel het beste als Pepper Potts uit de Iron Man films van Marvel.

Julia Roberts was een grote crush van Matthew Perry

Julia Roberts was Perry’s eerste echt bekende vriendin. De relatie begon tijdens de opnames van een aflevering van Friends. Daar speelde de actrice een klein gastrolletje. Maar Matthew werd zo verliefd op haar dat hij er al snel serieus werk van maakte. Niet heel veel later waren ze samen. De twee gingen een paar maanden met elkaar uit voordat Matthew Perry het uitmaakte. Waarom hij dat deed destijds snapt niemand. Want hij had met Julia Roberts echt een leuke vrouw aan de haak geslagen. Gelukkig bleef het niet bij Julia.

Lizzy Caplan had een lange relatie met Matthew Perry

De langste relatie die Matthew Perry had was met de actrice uit Mean Girls, Lizzy Caplan. Ze hielden hun relatie redelijk stil toen ze nog aan het daten waren. Ze begonnen dan ook als ‘friends with benefits’ dus misschien dat het daarom een beetje stil moest blijven. Na ongeveer zes jaar en een verloving ging het stel toch uit elkaar. Dat heeft Matthew Perry volgens zijn eigen boek altijd dwars gezeten. Dat valt ook wel te begrijpen, want zo’n knappe vrouw laten gaan is ook niet niks. Het vormde wat betreft zijn liefdesleven de kroon op het werk van de acteur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!