Met deze bekende babe is rapper Boef verloofd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Selma Omari & Boef

Rapper Boef (26), wiens echte naam Sofiane Boussaadia is, is afgelopen vrijdag op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Selma Omari (25). En wij begrijpen wel waarom!

We stellen je voor aan Selma Omari

Wie een kijkje op het Instagram profiel van Selma neemt, snapt waarom de Habiba rapper zo snel mogelijk een ring om de vinger van deze YouTube babe geschoven heeft. Volgens Boef zijn niet alleen haar goede looks doorslaggevend geweest. Volgens de rapper is Selma een échte powervrouw. Zo vertelde hij: ”Elke man heeft een powervrouw achter zich nodig, zij is de mijne”. Powervrouw of niet, wij waren alleen al voor haar looks op één knie gegaan…

YouTube babe

Naast krap 350.000 Instagram volgers, gaat mevrouw ook lekker op YouTube. De Marokkaanse Kim Kardashian heeft momenteel bijna 100.000 abonnees. De Selma-fans die graag bewegend beeld van hun idool willen zien, verwijzen we dan ook maar al te graag door naar haar YouTube kanaal (@selma.omari).

Dikke Mercedes

Dat Selma een speciaal plekje in zijn hart heeft, liet Boef al eerder zien. Op haar verjaardag om precies te zijn. Wat Selma van hem kreeg? Een dikke Mercedes A-Klasse. En dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: het gaat slecht met de rapper. Anders had hij zijn vriendin toch minimaal wel een S-Klasse gegeven?

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten