Met deze bekende babe is rapper Boef verloofd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Selma Omari & Boef

Rapper Boef (26), wiens echte naam Sofiane Boussaadia is, is afgelopen vrijdag op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Selma Omari (25). En wij begrijpen wel waarom!

We stellen je voor aan Selma Omari

Wie een kijkje op het Instagram profiel van Selma neemt, snapt waarom de Habiba rapper zo snel mogelijk een ring om de vinger van deze YouTube babe geschoven heeft. Volgens Boef zijn niet alleen haar goede looks doorslaggevend geweest. Volgens de rapper is Selma een échte powervrouw. Zo vertelde hij: ”Elke man heeft een powervrouw achter zich nodig, zij is de mijne”. Powervrouw of niet, wij waren alleen al voor haar looks op één knie gegaan…

YouTube babe

Naast krap 350.000 Instagram volgers, gaat mevrouw ook lekker op YouTube. De Marokkaanse Kim Kardashian heeft momenteel bijna 100.000 abonnees. De Selma-fans die graag bewegend beeld van hun idool willen zien, verwijzen we dan ook maar al te graag door naar haar YouTube kanaal (@selma.omari).

Dikke Mercedes

Dat Selma een speciaal plekje in zijn hart heeft, liet Boef al eerder zien. Op haar verjaardag om precies te zijn. Wat Selma van hem kreeg? Een dikke Mercedes A-Klasse. En dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: het gaat slecht met de rapper. Anders had hij zijn vriendin toch minimaal wel een S-Klasse gegeven?

Laatste nieuws

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!

Foto: Sylvana IJsselmuiden neemt groot risico met strakste topje ooit

Sylvana IJsselmuiden weet precies hoe ze haar volgers meteen op een nieuwe video kan laten klikken! Met zo'n shirtje wil je gewoon zien of het filmpje goed afloopt...

Gerelateerde berichten