Merel Westriks brievenbus is verboden toegang

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Merel Westriks’ gleuf is verboden toegang

Ja, je leest het goed. De brievenbus van niemand minder dan de mooiste talkshowhost van Nederland – Merel Westrik van Ladies Night– is vanaf nu verboden toegang.

Dit g(e)leuf je toch niet?

Zat jij woensdag braaf naast vrouwlief op de bank om naar Ladies Night te kijken? Nee, wij ook niet. Maar, wat blijkt? Dat was wellicht de grootste fout die we deze week gemaakt hebben.

De uitzending van woensdag stond volledig in het teken stond van het lievelingsonderwerp van vele mannen (en sommige vrouw-mensen): de ‘gleuf’. En, alhoewel het lijkt alsof het woord ‘gleuf’ gewoon een van de vele leuke benamingen is voor dát deel van het vrouwelijk lichaam, is niets minder waar.

Alle definities van het woord gleuf waren namelijk onderwerp van gesprek. Zo staat het woord gleuf – volgens de dikke Van Dale – voor zowel ‘de pruim’ als de welbekende ‘brievenbus’. Nu horen we je denken: ”Wat heeft een brievenbus met het vrouwelijk lichaam te maken?”. Blijkbaar heel veel..

#NietInMijnGleuf

We nemen je even mee in het hele gleuf-verhaal. Het is namelijk zo dat een bozige groep christelijke mensen binnenkort met folders langs de deuren gaat. En ja – je voelt hem al aankomen – die stoppen ze in je deurgleuf.

Merel en haar talkshow-vriendinnen Roxeanne Hazes en Tjitske Reidinga waren hier duidelijk niet over te spreken. Als tegenoffensief lieten de dames een #NietInMijnGleuf sticker drukken, die je op je gleuf kan plakken (wel die ene op de deur dan hè). Dat de stickers een succes zijn, moge duidelijk zijn. De gratis stickers waren dan ook in één ruk uitverkocht…

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Merel Westrik (@merelwestrik) op

Wel of geen gevulde gleuf?

Dat niet iedereen het met de babbel-tantes van Ladies Night eens is, werd duidelijk op Twitter. Zo zijn er verschillende twitteraars te vinden, die van mening zijn dat de gleuf-sticker tegen de gleuf-folders helemaal niet nodig geweest zou zijn als mensen iets zorgvuldiger waren omgegaan met hetgeen wat ze in hun gleuf stoppen.

Maar er verschijnen natuurlijk ook andere ongewenste projectielen voor je voordeur. Daar zullen ongetwijfeld ook stickers voor verzonnen kunnen worden.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) op

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!