Merel Westriks brievenbus is verboden toegang

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Merel Westriks’  is verboden toegang

Ja, je leest het goed. De brievenbus van niemand minder dan de mooiste talkshowhost van Nederland – Merel Westrik van Ladies Night– is vanaf nu verboden toegang.

Dit g(e)leuf je toch niet?

Zat jij woensdag braaf naast vrouwlief op de bank om naar Ladies Night te kijken? Nee, wij ook niet. Maar, wat blijkt? Dat was wellicht de grootste fout die we deze week gemaakt hebben.

De uitzending van woensdag stond volledig in het teken stond van het lievelingsonderwerp van vele mannen (en sommige vrouw-mensen): de ‘’. En, alhoewel het lijkt alsof het woord ‘’ gewoon een van de vele leuke benamingen is voor dát deel van het vrouwelijk , is niets minder waar.

Alle definities van het woord waren namelijk onderwerp van gesprek. Zo staat het woord – volgens de dikke Van Dale – voor zowel ‘de pruim’ als de welbekende ‘brievenbus’. Nu horen we je denken: ”Wat heeft een brievenbus met het vrouwelijk te maken?”. Blijkbaar heel veel..

#NietInMijnGleuf

We nemen je even mee in het hele -verhaal. Het is namelijk zo dat een bozige groep christelijke mensen binnenkort met folders langs de deuren gaat. En ja – je voelt hem al aankomen – die stoppen ze in je deurgleuf.

Merel en haar talkshow-vriendinnen Roxeanne Hazes en Tjitske Reidinga waren hier duidelijk niet over te spreken. Als tegenoffensief lieten de dames een #NietInMijnGleuf sticker drukken, die je op je kan plakken (wel die ene op de deur dan hè). Dat de stickers een succes zijn, moge duidelijk zijn. De gratis stickers waren dan ook in één ruk uitverkocht…

Wel of geen gevulde ?

Dat niet iedereen het met de babbel-tantes van Ladies Night eens is, werd duidelijk op Twitter. Zo zijn er verschillende twitteraars te vinden, die van mening zijn dat de -sticker tegen de -folders helemaal niet nodig geweest zou zijn als mensen iets zorgvuldiger waren omgegaan met hetgeen wat ze in hun stoppen.

Maar er verschijnen natuurlijk ook andere ongewenste projectielen voor je voordeur. Daar zullen ongetwijfeld ook stickers voor verzonnen kunnen worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...