Merel Westriks brievenbus is verboden toegang

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Merel Westriks’ gleuf is verboden toegang

Ja, je leest het goed. De brievenbus van niemand minder dan de mooiste talkshowhost van Nederland – Merel Westrik van Ladies Night– is vanaf nu verboden toegang.

Dit g(e)leuf je toch niet?

Zat jij woensdag braaf naast vrouwlief op de bank om naar Ladies Night te kijken? Nee, wij ook niet. Maar, wat blijkt? Dat was wellicht de grootste fout die we deze week gemaakt hebben.

De uitzending van woensdag stond volledig in het teken stond van het lievelingsonderwerp van vele mannen (en sommige vrouw-mensen): de ‘gleuf’. En, alhoewel het lijkt alsof het woord ‘gleuf’ gewoon een van de vele leuke benamingen is voor dát deel van het vrouwelijk lichaam, is niets minder waar.

Alle definities van het woord gleuf waren namelijk onderwerp van gesprek. Zo staat het woord gleuf – volgens de dikke Van Dale – voor zowel ‘de pruim’ als de welbekende ‘brievenbus’. Nu horen we je denken: ”Wat heeft een brievenbus met het vrouwelijk lichaam te maken?”. Blijkbaar heel veel..

#NietInMijnGleuf

We nemen je even mee in het hele gleuf-verhaal. Het is namelijk zo dat een bozige groep christelijke mensen binnenkort met folders langs de deuren gaat. En ja – je voelt hem al aankomen – die stoppen ze in je deurgleuf.

Merel en haar talkshow-vriendinnen Roxeanne Hazes en Tjitske Reidinga waren hier duidelijk niet over te spreken. Als tegenoffensief lieten de dames een #NietInMijnGleuf sticker drukken, die je op je gleuf kan plakken (wel die ene op de deur dan hè). Dat de stickers een succes zijn, moge duidelijk zijn. De gratis stickers waren dan ook in één ruk uitverkocht…

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Merel Westrik (@merelwestrik) op

Wel of geen gevulde gleuf?

Dat niet iedereen het met de babbel-tantes van Ladies Night eens is, werd duidelijk op Twitter. Zo zijn er verschillende twitteraars te vinden, die van mening zijn dat de gleuf-sticker tegen de gleuf-folders helemaal niet nodig geweest zou zijn als mensen iets zorgvuldiger waren omgegaan met hetgeen wat ze in hun gleuf stoppen.

Maar er verschijnen natuurlijk ook andere ongewenste projectielen voor je voordeur. Daar zullen ongetwijfeld ook stickers voor verzonnen kunnen worden.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten