Merel Ek en Hélène Hendriks scoren hard met innig kiekje in elkaars armen (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Merel Ek en Hélène Hendriks zijn ook achter de schermen dikke vriendinnen. Dat bevestigen ze nog maar eens met dit gezellige kiekje!

Merel Ek en Hélène Hendriks hebben weer eens toegeslagen bij de Oranjezomer. Ze laten zien dat ze helemaal klaar zijn voor het aankomende EK. Samen in hun Nederlands Elftal vestje staan ze in elkaars armen en scoren ze hard op Instagram! De twee blondines waren weer te bewonderen op TV, waar ze weer tevreden terug mogen kijken op een geslaagde show. Meerdere mensen vonden ze lijken op een girlband, alsof het stoere meiden zijn die rappen. Noa Vahle reageert ook onder de foto met “Wanneer droppen jullie je eerste track?”

Helene en Merel Ek NL vestje

Het gaat lekker met Hélène Hendriks en De Oranjezomer

Hélène Hendriks gaat de laatste tijd erg hard! Met haar programma De Oranjezomer heeft ze sowieso al een grote hit gescoord. Je hoort de blondine steeds vaker voorbij komen. De mensen rondom haar programma zie je de laatste tijd ook voorbij komen bij andere programma’s, omdat ze relevant zijn geworden. Deze andere programma’s willen natuurlijk mensen te gast die kijkcijfers omhoog kunnen brengen. Een voorbeeld hiervan is Jachtseizoen. Noa Vahle en Merel Ek waren hier de boeven en ze hadden ook nog eens Hélène gevraagd als afleiding. We gaan nog veel horen over al die meiden in de aankomende jaren.

Meer zien van Hélène Hendriks en Merel Ek

Wil je nou meer zien van de TV hit Hélène Hendriks? Neem dan een kijkje op haar Instagram! Nadat haar account gehackt was, plaatst ze niet heel veel meer, maar af en toe nog wel een leuk kiekje. Je kan ook kijken op de Instagram van Vandaag Inside, want daar komt ze vaker voorbij! Wil je meer zien van Merel Ek? Dan kan je ook een kijkje nemen op haar Instagrampagina! Hier plaats zij ook regelmatig leuke kiekjes van van alles en nog wat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!