Melisa maakt reality-comeback met Andy van der Meijde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kogel is door de kerk: Andy & Melisa keert terug! Terwijl de kale ex-voetballer de afgelopen jaren veel in beeld was dankzij z’n populaire Youtube-show Bij Andy In De Auto, hebben we van z’n vriendin Melisa Schaufeli weinig gezien. Terwijl het (on)gelukkige huwelijk tussen de twee in hun realityshow juist altijd zorgde voor kostelijke beelden!

Liefhebbers van de onuitstaanbare Andy en zijn ‘slachtoffer’ Melisa Schaufeli hebben het duo in 2017 voor het laatst elkaars leven zuur kunnen zien maken. Binnenkort komt daar verandering in. In een podcastshow van het AD heeft Andy van der Meijde namelijk onthuld dat hij bezig is met een nieuwe realityreeks waarin zijn gezin de hoofdrol speelt.

Op de boerderij bij Andy

Aangezien het gezin inmiddels verhuisd is, en nu op een boerderij woont, is de dynamiek flink veranderd, aldus Andy. “Het is altijd chaos bij ons”. Zeker nu zijn kinderen, en ook zijn vrouw “bijdehanter” aan het worden zijn. Het plan was eerst om de realityserie zelf via zijn Youtubekanaal uit te brengen, maar toen zenders lucht kregen van dit idee, waren ze meteen geïnteresseerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Melisa Schaufeli #hairartist (@melisaschaufeli) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten