Melisa maakt reality-comeback met Andy van der Meijde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kogel is door de kerk: Andy & Melisa keert terug! Terwijl de kale ex-voetballer de afgelopen jaren veel in beeld was dankzij z’n populaire Youtube-show Bij Andy In De Auto, hebben we van z’n vriendin Melisa Schaufeli weinig gezien. Terwijl het (on)gelukkige huwelijk tussen de twee in hun realityshow juist altijd zorgde voor kostelijke beelden!

Liefhebbers van de onuitstaanbare Andy en zijn ‘slachtoffer’ Melisa Schaufeli hebben het duo in 2017 voor het laatst elkaars leven zuur kunnen zien maken. Binnenkort komt daar verandering in. In een podcastshow van het AD heeft Andy van der Meijde namelijk onthuld dat hij bezig is met een nieuwe realityreeks waarin zijn gezin de hoofdrol speelt.

Op de boerderij bij Andy

Aangezien het gezin inmiddels verhuisd is, en nu op een boerderij woont, is de dynamiek flink veranderd, aldus Andy. “Het is altijd chaos bij ons”. Zeker nu zijn kinderen, en ook zijn vrouw “bijdehanter” aan het worden zijn. Het plan was eerst om de realityserie zelf via zijn Youtubekanaal uit te brengen, maar toen zenders lucht kregen van dit idee, waren ze meteen geïnteresseerd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!