Melisa maakt reality-comeback met Andy van der Meijde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kogel is door de kerk: Andy & Melisa keert terug! Terwijl de kale ex-voetballer de afgelopen jaren veel in beeld was dankzij z’n populaire Youtube-show Bij Andy In De Auto, hebben we van z’n vriendin Melisa Schaufeli weinig gezien. Terwijl het (on)gelukkige huwelijk tussen de twee in hun realityshow juist altijd zorgde voor kostelijke beelden!

Liefhebbers van de onuitstaanbare Andy en zijn ‘slachtoffer’ Melisa Schaufeli hebben het duo in 2017 voor het laatst elkaars leven zuur kunnen zien maken. Binnenkort komt daar verandering in. In een podcastshow van het AD heeft Andy van der Meijde namelijk onthuld dat hij bezig is met een nieuwe realityreeks waarin zijn gezin de hoofdrol speelt.

Op de boerderij bij Andy

Aangezien het gezin inmiddels verhuisd is, en nu op een boerderij woont, is de dynamiek flink veranderd, aldus Andy. “Het is altijd chaos bij ons”. Zeker nu zijn kinderen, en ook zijn vrouw “bijdehanter” aan het worden zijn. Het plan was eerst om de realityserie zelf via zijn Youtubekanaal uit te brengen, maar toen zenders lucht kregen van dit idee, waren ze meteen geïnteresseerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Melisa Schaufeli #hairartist (@melisaschaufeli) op

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten