Melisa maakt reality-comeback met Andy van der Meijde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kogel is door de kerk: Andy & Melisa keert terug! Terwijl de kale ex-voetballer de afgelopen jaren veel in beeld was dankzij z’n populaire Youtube-show Bij Andy In De Auto, hebben we van z’n vriendin Melisa Schaufeli weinig gezien. Terwijl het (on)gelukkige huwelijk tussen de twee in hun realityshow juist altijd zorgde voor kostelijke beelden!

Liefhebbers van de onuitstaanbare Andy en zijn ‘slachtoffer’ Melisa Schaufeli hebben het duo in 2017 voor het laatst elkaars leven zuur kunnen zien maken. Binnenkort komt daar verandering in. In een podcastshow van het AD heeft Andy van der Meijde namelijk onthuld dat hij bezig is met een nieuwe realityreeks waarin zijn gezin de hoofdrol speelt.

Op de boerderij bij Andy

Aangezien het gezin inmiddels verhuisd is, en nu op een boerderij woont, is de dynamiek flink veranderd, aldus Andy. “Het is altijd chaos bij ons”. Zeker nu zijn kinderen, en ook zijn vrouw “bijdehanter” aan het worden zijn. Het plan was eerst om de realityserie zelf via zijn Youtubekanaal uit te brengen, maar toen zenders lucht kregen van dit idee, waren ze meteen geïnteresseerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Melisa Schaufeli #hairartist (@melisaschaufeli) op

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?