Meisjes van K3 dansen in Farao-pakjes in nieuwe clip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor hun nieuwste film brachten de dames van K3 een nieuwe clip uit. En die moet je toch wel even gezien hebben (vooral deel twee dan)!

Voor hun nieuwe film Dans van de Farao brachten de meisjes van K3, geheel volgens het aloude K3-recept, een bijpassende nieuwe clip uit. In deze clip zien we Klaasje, Hanne en Marthe dansen in Egyptische Farao-pakjes. Dat maakt deze clip dan ook gelijk tien keer zo leuk, als hun Bikini vol Zand-clip, die ondanks de titel voor velen toch behoorlijk tegenviel.

Ook leuk: Waarom vallen we massaal voor K3-meisje Klaasje Meijer?

Wie is jouw favoriete K3-meisje

En nu je alle drie de dames hebt zien dansen in de bovenstaande clip, kan je deze vraag vast wel beantwoorden:

[poll id=”65″]

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Gerelateerde berichten