Meghan Markle trekt broek aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je hoeft geen stukje te schrijven om te vertellen dat Meghan Markle een schitterende vrouw is. De actrice acteerde de laatste jaren als vrouw van de Engelse prins Harry Wemel, maar trekt de komende tijd eerder de broek dan haar prinsessenjurk aan.

Meghan Markle gaat samen met Prins Harry buiten het Britse Koninkrijk wonen
Meghan Markle gaat samen met Prins Harry buiten het Britse Koninkrijk wonen. © Instagram / Unsplash

Meghan Markle heeft het namelijk voor elkaar: ze hoeft zich niet langer bezig te houden met het Britse koningshuis. De actrice, die vooral bekend werd door haar rol als Rachel Zane in de Amerikaanse serie Suits, lijkt ook in haar dagelijkse leven lessen toe te passen die zij als dochter van een advocatenkantooreigenaar leerde.

Jurk uit, broek aan

Hoewel we Rachel Zane vaak in een strak jurkjes en hoge hakken over de firmavloer zagen lopen, trekt ze in haar persoonlijke leven dus liever de broek aan. Zo brak ze sowieso al een aantal belangrijke tradities volgens de Engelsen: ze weigerde haar baby, zoals gebruikelijk is, binnen een paar uur al aan de vaderlandse pers te tonen. Daarna zorgde ze voor ophef door kerstmis op een ander continent (Noord-Amerika) te vieren.

Dat vinden de Engelse kranten niet zo heel leuk: vanaf het moment dat Meghan in het leven van Harry is gekomen, laten de Britse boulevardkranten haar niet met rust. Daarom namen Meghan en Harry een besluit: ze gaan geen koningshuiskluizenaar spelen en verhuizen naar alle waarschijnlijkheid naar Canada.

Lees verder onder afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) op

Brexit voor Meghan en Harry

In dat geval doet Boris Johnson er goed aan op de koffie te gaan in Canada. Johnson is die papzak die in beeld verscheen op het moment dat de Britten het uitmaakte met Europa en uit de EU stapte. Jaren later is er nog steeds onduidelijkheid hoe deze transitie eruit gaat zien. Meghan heeft daar dus slechts een paar maanden voor nodig. Eerder dacht je dat vooral Prins Harry, die met zijn uiterlijk niet zou misstaan in de Harry Potter-familie De Wemels, het goed voor elkaar had door zo’n überchick te fixen. Nu lijken de rollen dus omgedraaid.

Of ja: dit wil niet zeggen dat Harry Wemel zijn Hermelien zomaar volgt. Hij heeft ook een goede reden om een vertrek te overwegen: zijn moeder Diana werd kapot gemaakt door de Britse boulevardpers, voordat ze na een tragisch ongeluk in Parijs kwam te overlijden. Dat Harry dezelfde patronen ziet in hoe de pers zijn huidige vrouw behandelt, heeft hem doen besluiten te vertrekken.

Lees verder onder de afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) op

Geen royalroyalties meer

Markle trekt nu dus écht de broek aan. Dat ze haar prinsessenjurk in de kast laat hangen, heeft wel financiële gevolgen voor het stel. Markle en Harry willen graag onafhankelijk worden en krijgen dus geen geld meer vanuit het Britse koningshuispotje. Dat lijkt vooral voor Harry een omschakeling zijn; zijn vrouw weet al hoe het is om grof geld te verdienen.

De makers van KnowNetWorth schatten namelijk dat alle afleveringen van Suits haar miljonair hebben gemaakt. Naar verluidt haalde Markle zo’n 50.000 dollar per aflevering (!) binnen. Aangezien elke seizoen minimaal 10 afleveringen telt, komt dat neer op zo’n half miljoen dollar per seizoen. Doe dat bedrag keer de zeven seizoenen die ze in Suits speelde, en je hebt een aardig eigen vermogen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) op

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.