Meghan Markle terug op tv in rol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Meghan Markle  tv

Oude filmrechten duiken op, vraag naar losbandige Meghan is ineens groot…

Als acteur zijn er vaak rollen van vroeger waar je niet graag aan herinnerd wordt. Hollywoodsterren kunnen in veel gevallen lachen om slechte keuzes in hun verleden, maar in het geval van Meghan Markle ligt het misschien iets gevoeliger!

Sinds Meghan officieel een Britse prinses is, is de vraag naar Meghans oude, film- of tv-rollen sterk toegenomen. We vermoeden dat het Britse koningshuis druk bezig is om de meest ‘extreme’ (lees: scènes met Meghan in beha, of scènes met drugs of ) beelden onder het tapijt te vegen, maar dat gaat ze bij ‘The Boys & Girls Guide to Getting Down‘ niet lukken!

De rechten van deze ‘vergeten’ tv-film uit 2006, die al na één aflevering van de buis ging, zijn namelijk onlangs verkocht aan een Amerikaanse partij die de film nu opnieuw uit wil gaan brengen. In de film speelt Meghan een echte losbandige ‘party girl’ die niet vies is van een wilde nacht! Zou jij ook graag willen zien hoe ‘stout’ de hertogin van Sussex kan zijn?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!