Megan Fox is weer single

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veel stellen zitten sinds de lockdown behoorlijk op elkaars lip. Het was dan ook wel te voorspellen dat de coronacrisis heel wat huwelijken de kop zou gaan kosten. Zo ook die van actrice Megan Fox.

Ja mannen, knijp jezelf nog maar eens. Die pijn is echt – je droomt dus niet. Megan Fox was altijd die droomvrouw die veel te vroeg van de markt gehaald werd. Na 10 jaar is ze weer beschikbaar!

Megan Fox is een lust voor het oog

Megan Fox, wie kent haar niet? De prachtige actrice met de inktzwarte lokken stal tenslotte het hart van heel (maar dan ook echt héél) veel mannen. Zo waren de dvd’s van de film Transformers niet om aan te slepen. Niet vanwege de autobots en de special effects natuurlijk. Nee, we hadden alleen oog voor ‘Mikaela Banes’. Om je geheugen even op te frissen: zo zag die dame er in de film uit.

Hoe ziet Megan Fox er vandaag de dag uit?

Oké, we hebben het beeld van een jonge Megan Fox weer fris in ons hoofd. Maar, hoe ziet de actrice er nu eigenlijk uit? We hebben sinds haar huwelijk met Brian Austin Green dan ook vrij weinig meer van haar gehoord. Gelukkig is Megan fan van Instagram en hebben we de kiekjes voor het uitzoeken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox) op

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Gerelateerde berichten