Megan Fox is weer single

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veel stellen zitten sinds de lockdown behoorlijk op elkaars lip. Het was dan ook wel te voorspellen dat de coronacrisis heel wat huwelijken de kop zou gaan kosten. Zo ook die van actrice Megan Fox.

Ja mannen, knijp jezelf nog maar eens. Die pijn is echt – je droomt dus niet. Megan Fox was altijd die droomvrouw die veel te vroeg van de markt gehaald werd. Na 10 jaar is ze weer beschikbaar!

Megan Fox is een lust voor het oog

Megan Fox, wie kent haar niet? De prachtige actrice met de inktzwarte lokken stal tenslotte het hart van heel (maar dan ook echt héél) veel mannen. Zo waren de dvd’s van de film Transformers niet om aan te slepen. Niet vanwege de autobots en de special effects natuurlijk. Nee, we hadden alleen oog voor ‘Mikaela Banes’. Om je geheugen even op te frissen: zo zag die dame er in de film uit.

Hoe ziet Megan Fox er vandaag de dag uit?

Oké, we hebben het beeld van een jonge Megan Fox weer fris in ons hoofd. Maar, hoe ziet de actrice er nu eigenlijk uit? We hebben sinds haar huwelijk met Brian Austin Green dan ook vrij weinig meer van haar gehoord. Gelukkig is Megan fan van Instagram en hebben we de kiekjes voor het uitzoeken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!