Meerdijk kampt met slechte tijden.

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De twee tortelduifjes Rover en Kimberly, in GTST gespeeld door Britt Scholte en Floris Bosma, zullen binnenkort Meerdijk voorgoed gaan verlaten. De acteurs worden uit de serie geschreven. Hun personages gaan samen op een romantische wereldreis om vervolgens waarschijnlijk ergens buiten beeld van een klif te flikkeren of iets anders melodramatisch.

Hun exit biedt wel weer mogelijkheden voor nieuwe personages om hun intreden te doen. Maar welke BN’ers schitteren binnenkort in Nederlands langst lopende soap (Als je het leven van de familie Roelvink niet meetelt natuurlijk)?

Ludo on ice

Dat Suzanne Schulting erg fijn is om naar te kijken wisten onze trouwe fans natuurlijk al. De schaatser won met ruime voorsprong de poll voor de lekkerste billen. We zoeken daarom al heel lang naar een goed excuus om dit achterwerk vaker te kunnen bekijken. Menig Mokkelaar zal elke werkdag klaar zitten om van Suzanne te smullen. Ze is dan ook een echt kijkcijfer kanon!

Dat ze nooit eerder heeft geacteerd hoeft geen probleem te zijn. Suzanne speelt gewoon een schaatskampioen die het nieuwe Meerdijkse schaatsteam gaat coachen. Dan heb je gelijk een leuke nieuwe verhaallijn: Want wie is straks de betere schaatser? Is het Ludo of toch Janine?

Meerdijk? 5 reeten!

Sylvana Ijsselmuiden is bij het Nederlands publiek vooral bekend als presentatrice van Dumpert. Maar de Friese schone heeft meer verborgen talenten. Zo is ze niet alleen een fantastisch model, maar heeft ze ook gewoon acteerervaring. Ze speelde de lekkere leider van de populaire meisjes in Fissa.

Daarbij is Sylvana een typische girl next door. Het nuchtere type meisje dat prima thuis past in een plaats als Meerdijk. Maar ook iemand die de gemoederen zeker zal doen opschudden. Deze stoute meid zal voor veel commotie leiden in het anders zo rustige dorpje.

The return of Gaby

Jole Hoogendoorn keert terug! Want wie beter dan Gaby Blaaser om de gaten in de soapserie op te vullen? Dan vult ze nog eens wat anders dan haar lippen. De Spangas alumni heeft ruime ervaring met soapseries. Daarbij klagen fans al geruime tijd over te jonge acteurs in GTST, ze willen echte vrouwen in beeld.

De verhaallijn hebben we al klaar: Jole heeft na haar afstuderen een verkeerde ingreep gehad bij de plastisch chirurg. Nu zoekt ze een rustig plekje om zich terug te trekken van alle negatieve aandacht. En waar kan dat beter dan in het rustieke Meerdijk? Als dat maar goed gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!