Maxime’s Meiland zoektocht naar zaad gaat verder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We waren gisteravond natuurlijk allemaal benieuwd of het Maxime Meiland gelukt is om zichzelf te bevruchten. Vorige week had ze een dosis kwak opgehaald bij een zaaddonor om zichzelf vervolgens met een pipetje te insemineren. Het einde van de aflevering kwam het resultaat van de zwangerschapstest: Niet zwanger. Helaas voor Maxime moet ze nu op zoek naar een nieuwe zaaddonor, maar wij denken dat ’t haar zeker geen moeite gaat kosten. Misschien is het ook een idee om het op de ouderwetse manier te proberen Maxime. Geen pipetje, geen gedoe. Gewoon simpele geslachtsgemeenschap. Dat kan hè. Het is niet verboden.

Een nieuw familielid

Het is terecht dat Maxime een paar traantjes liet vloeien vanwege het slechte nieuws, máár, er is ook goed nieuws voor de Meilandjes: Huishoudster Nadège gaat mee op vakantie. En daarmee is ze zowat formeel toegetreden tot de familie Meiland. Zelf – zo kwam in de aflevering naar voren – heeft ze namelijk helemaal geen familie. Dat komt voor beide partijen dus goed uit. Voor Maxime betekent het dat ze dus niet perse een tweede kind eruit hoeft te flansen, maar ze toch een nieuw iemand heeft om voor te zorgen. En voor Nadège betekent het dat ze – in tegenstelling tot haar moeder – wél geaccepteerd wordt. Zou bijna een ontknoping van een Disney film kunnen zijn. Chateau! Chateau! Oh, nee. Chapeaux! Chapeaux!

Vakantiebestemming

Oké, de Meilandjes gaan dus inclusief hun nieuw verworven familielid op vakantie, maar de grote vraag is: Waarheen? Wij voelen in ieder geval een nieuw seizoen van de Familie Meiland aankomen: ‘Familie Meiland op vakantie’. We zien al helemaal voor ons hoe de Meilandjes verschillende stranden en hotels afstruinen, met standaard een fles wijn in de hand. Feestend in verkeerde clubs, waar Martien’s ware aard naar boven komt. Wij gokken dat ze lekker ordinair voor een All-inclusive aan de Turkse kust gaan. Wijnen, wijnen en nog eens wijnen. En wie weet komt Maxime onderweg wel iemand tegen. Iemand die bereid is om op de ouderwetse manier ervoor te zorgen dat Maxime opnieuw mama kan worden. Dat is netjes verwoord toch?

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?