Maxime’s Meiland zoektocht naar zaad gaat verder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We waren gisteravond natuurlijk allemaal benieuwd of het Maxime Meiland gelukt is om zichzelf te bevruchten. Vorige week had ze een dosis kwak opgehaald bij een zaaddonor om zichzelf vervolgens met een pipetje te insemineren. Het einde van de aflevering kwam het resultaat van de zwangerschapstest: Niet zwanger. Helaas voor Maxime moet ze nu op zoek naar een nieuwe zaaddonor, maar wij denken dat ’t haar zeker geen moeite gaat kosten. Misschien is het ook een idee om het op de ouderwetse manier te proberen Maxime. Geen pipetje, geen gedoe. Gewoon simpele geslachtsgemeenschap. Dat kan hè. Het is niet verboden.

Een nieuw familielid

Het is terecht dat Maxime een paar traantjes liet vloeien vanwege het slechte nieuws, máár, er is ook goed nieuws voor de Meilandjes: Huishoudster Nadège gaat mee op vakantie. En daarmee is ze zowat formeel toegetreden tot de familie Meiland. Zelf – zo kwam in de aflevering naar voren – heeft ze namelijk helemaal geen familie. Dat komt voor beide partijen dus goed uit. Voor Maxime betekent het dat ze dus niet perse een tweede kind eruit hoeft te flansen, maar ze toch een nieuw iemand heeft om voor te zorgen. En voor Nadège betekent het dat ze – in tegenstelling tot haar moeder – wél geaccepteerd wordt. Zou bijna een ontknoping van een Disney film kunnen zijn. Chateau! Chateau! Oh, nee. Chapeaux! Chapeaux!

Vakantiebestemming

Oké, de Meilandjes gaan dus inclusief hun nieuw verworven familielid op vakantie, maar de grote vraag is: Waarheen? Wij voelen in ieder geval een nieuw seizoen van de Familie Meiland aankomen: ‘Familie Meiland op vakantie’. We zien al helemaal voor ons hoe de Meilandjes verschillende stranden en hotels afstruinen, met standaard een fles wijn in de hand. Feestend in verkeerde clubs, waar Martien’s ware aard naar boven komt. Wij gokken dat ze lekker ordinair voor een All-inclusive aan de Turkse kust gaan. Wijnen, wijnen en nog eens wijnen. En wie weet komt Maxime onderweg wel iemand tegen. Iemand die bereid is om op de ouderwetse manier ervoor te zorgen dat Maxime opnieuw mama kan worden. Dat is netjes verwoord toch?

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten