Maxime’s Meiland zoektocht naar zaad gaat verder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We waren gisteravond natuurlijk allemaal benieuwd of het Maxime Meiland gelukt is om zichzelf te bevruchten. Vorige week had ze een dosis kwak opgehaald bij een zaaddonor om zichzelf vervolgens met een pipetje te insemineren. Het einde van de aflevering kwam het resultaat van de zwangerschapstest: Niet zwanger. Helaas voor Maxime moet ze nu op zoek naar een nieuwe zaaddonor, maar wij denken dat ’t haar zeker geen moeite gaat kosten. Misschien is het ook een idee om het op de ouderwetse manier te proberen Maxime. Geen pipetje, geen gedoe. Gewoon simpele geslachtsgemeenschap. Dat kan hè. Het is niet verboden.

Een nieuw familielid

Het is terecht dat Maxime een paar traantjes liet vloeien vanwege het slechte nieuws, máár, er is ook goed nieuws voor de Meilandjes: Huishoudster Nadège gaat mee op vakantie. En daarmee is ze zowat formeel toegetreden tot de familie Meiland. Zelf – zo kwam in de aflevering naar voren – heeft ze namelijk helemaal geen familie. Dat komt voor beide partijen dus goed uit. Voor Maxime betekent het dat ze dus niet perse een tweede kind eruit hoeft te flansen, maar ze toch een nieuw iemand heeft om voor te zorgen. En voor Nadège betekent het dat ze – in tegenstelling tot haar moeder – wél geaccepteerd wordt. Zou bijna een ontknoping van een Disney film kunnen zijn. Chateau! Chateau! Oh, nee. Chapeaux! Chapeaux!

Vakantiebestemming

Oké, de Meilandjes gaan dus inclusief hun nieuw verworven familielid op vakantie, maar de grote vraag is: Waarheen? Wij voelen in ieder geval een nieuw seizoen van de Familie Meiland aankomen: ‘Familie Meiland op vakantie’. We zien al helemaal voor ons hoe de Meilandjes verschillende stranden en hotels afstruinen, met standaard een fles wijn in de hand. Feestend in verkeerde clubs, waar Martien’s ware aard naar boven komt. Wij gokken dat ze lekker ordinair voor een All-inclusive aan de Turkse kust gaan. Wijnen, wijnen en nog eens wijnen. En wie weet komt Maxime onderweg wel iemand tegen. Iemand die bereid is om op de ouderwetse manier ervoor te zorgen dat Maxime opnieuw mama kan worden. Dat is netjes verwoord toch?

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten